Η Ανεκτίμητη Αντίδραση μιας μητέρας όταν τελικά Κατάλαβε ότι τα Πράγματα δεν ήταν όπως τα Περίμενε!

Μια μητέρα στην Αυστραλία δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της όταν ανακάλυψε ότι το μωρό που περίμενε ήταν αγόρι αντί για κορίτσι – και η στιγμή αυτή καταγράφηκε από κάμερα.

Η Koto Nakamura και ο Sina Niakansafy είχαν μάθει ότι περίμεναν κοριτσάκι, λέει η φωτογράφος, Jes Jackson, που κάλυψε την γέννα. “Ανακάλυψαν σε έναν υπέρηχο στις 20 εβδομάδες ότι θα έκαναν κορίτσι”, είπε η Jackson.

Η Jackson είναι εδώ και 6 χρόνια φωτογράφος με βάση την Τανζανία, αλλά πέρασε τον τελευταίο χρόνο με φωτογραφίσεις γεννήσεων. Το ζευγάρι την προσέλαβε για να καταγράψει την γέννηση της “κόρης” τους.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού, η Jackson είπε ότι μια μαία τους είχε πει μια ιστορία για μια γέννα όπου οι γονείς έπαθαν πλάκα με το “λάθος” φύλο του παιδιού τους. Έτσι, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν αγόρι, όλοι νόμιζαν ότι έκαναν πλάκα.

Εκείνη η στιγμή οδήγησε σε μια τέλεια λήψη, είπε η Jackson. “Η Koto νόμιζε ότι δεν είχε ακούσει ή καταλάβει καλά και με κοίταξε για να της εξηγήσω τι έγινε όταν τράβηξα την φωτογραφία”.

Περιττό να πούμε ότι έπαθε πλάκα.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral λόγω της ξεκαρδιστικής αντίδρασης της μητέρας. Η Jackson είπε πως το ζευγάρι πιστεύει ότι όλη αυτή η προσοχή που έλαβαν είναι αστεία και ότι είναι ευτυχισμένοι με το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένεια τους.

Όσο για την Jackson, είπε ότι την συνεπήρε αυτή η αντίδραση:

“Η υποστήριξη και οι ιστορίες που μοιράστηκαν άλλοι μαζί μας είναι υπεροχες”, είπε. “Μπορεί να έχουμε προκαλέσει ένα χάος στον κόσμο για τις έγκυες γυναίκες, οι οποίες πλέον θα ζητάνε δεύτερο και τρίτο υπέρηχο για να βεβαιωθούν για το φύλο του παιδιού τους.”

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta