Η Αλήθεια για τις Μαμάδες που παίρνουν άδεια μητρότητας, μέσα από 5 Χιουμοριστικά Σκιτσάκια!

Ένα παιδί αλλάζει τα πάντα σε μία οικογένεια! Το να μείνεις σπίτι να φροντίζεις τα παιδιά δεν είναι πιο εύκολο από το να δουλεύεις σε ένα γραφείο και μερικές φορές μάλιστα μπορεί να γίνει πολύ πιο δύσκολο.

Για όλους τους μελλοντικούς και πραγματικούς γονείς αποφασίσαμε να σας δείξουμε πώς νιώθει μια γυναίκα όταν παίρνει άδεια μητρότητας και πώς περνάει αυτές τις μέρες.

Καθημερινή ρουτίνα

Τάισμα, πλύσιμο, άλλαγμα πάνας, μία μητέρα έχει άπειρα πράγματα να κάνει κάθε μέρα.

Χωρίς πρόγραμμα

Για μία μητέρα δεν υπάρχει η ώρα του ύπνου. Εάν το μωρό ξυπνήσει και αρχίσει να κλαίει, θα πρέπει να πάει να το κοιτάξει. Εάν το μωρό δεν θέλει να φάει ή αν από το πουθενά αρχίζει να ουρλιάζει μέσα στον κόσμο, μόνο εκείνη μπορεί να κάνει κάτι γι’αυτό.

Έλλειψη αποτελεσμάτων από μία δραστηριότητα

Μία μητέρα δεν πρόκειται να έχει επιτεύγματα. Όσο και να δουλέψει για το καλό της οικογένειας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι άμεσα ορατό.

Έλλειψη αυτοπεποίθησης

Η μητρότητα επηρεάζει την καριέρα, την κοινωνικότητα και το σώμα. Συχνά αυτό είναι προσωρινό αλλά μία νέα μητέρα δεν το ξέρει αυτό. Θα καταφέρει να επιστρέψει στην δουλειά της; Θα βρει την φόρμα της; Τέτοιες σκέψεις γυρνάνε συνέχεια στο μυαλό της και δεν αυξάνουν την αυτοπεποίθησή της.

Ανιδιοτελής αγάπη

Η κούραση, η βαρετή καθημερινότητα και οι αμφιβολίες εξαφανίζονται αμέσως μόλις το μωρό χαμογελάσει για πρώτη φορά και πει ‘Μαμά’ ή ‘σ’αγαπώ’.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει τον κόπο, δεν συμφωνείτε;

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta