Το 95% των Ανθρώπων ΔΕΝ μπορεί να εντοπίσει την Δεύτερη Τίγρη στη Φωτογραφία. Εσύ Μπορείς;

Όταν κοιτάμε αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής, μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι κρύβεται κάτι άλλο σε εμφανές σημείο. Μπορείτε να εντοπίσετε τη κρυφή τίγρη στην εικόνα; Φυσικά υπάρχει μια τίγρης που μας κοιτάει στο κέντρο της ζωγραφιάς του Donald “Rusty” Rust. Αλλά σας υποσχόμαστε ότι υπάρχει και κάτι άλλο κρυμμένο, που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψετε…

Ο Rust είναι γνωστός για τις ψευδαισθήσεις του, αλλά επίσης ζωγραφίζει τοπία, τσίρκα και πορτραίτα. Του αρέσει να χρησιμοποιεί ελαιομπογιές, και στην ιστοσελίδα του γράφει, “ο ρεαλισμός είναι το στυλ του, αλλά θέλει να πάει τη φαντασία του θεατή ένα βήμα παραπέρα.”

Είστε έτοιμοι να βρείτε τη κρυμμένη τίγρη; Δείτε προσεκτικά τον πίνακα του ζωγράφου. Αν έχετε κολλήσει, περιηγηθείτε παρακάτω για να δείτε την απάντηση.

Καταφέρατε τη κρυμμένη τίγρη; Αν όχι, τότε πιθανόν δεν είστε ο μόνος. Αλλά μόλις το δείτε είναι δύσκολο να μη του δώσετε σημασία!

Η κρυμμένη τίγρης είναι ένα κρυφό μήνυμα γραμμένο στις λωρίδες της τίγρης (hidden tiger)! Στο βίντεο που ακολουθεί δοκιμάστε ένα τεστ όρασης, γνωστό ως η επίδραση του καταρράκτη.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta