Εσείς τι θα Κάνατε εάν έρχονταν το Τέλος του Κόσμου; Δείτε ΠΟΥ βρίσκονται τα 13 Πιο Ασφαλή Καταφύγια της Γης και Αποφασίστε!

Πάντοτε ακούμε ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει κάποια μέρα. Για αυτό το λόγο είναι καλό να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε, έτσι ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για ότι συμβεί ξαφνικά.

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο μέρος που μπορεί να πάει κανείς όταν φτάσει το τέλος του κόσμου;

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές επιλογές από μέρη στον κόσμο όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει καταφύγιο όταν φτάσει αυτή η μέρα.

Ακολουθεί ένας χάρτης με τις προτεινόμενες περιοχές.

Ισλανδία
Η Ισλανδία είναι η πιο απομονωμένη χώρα στην Ευρώπη, πράγμα που μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλής. Επιπρόσθετα, εάν εξαιρέσουμε το γεγονός του κρύου, είναι θετικό το ότι απαρτίζεται από πολλά ψάρια, που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα πεινάσετε.

Tristan Da Cunha
Η Tristan Da Cunha, αποτελεί ακόμη ένα απομακρυσμένο μέρος στο χάρτη. Και εδώ μπορεί κανείς να συναντήσει πολλά ψάρια, έτσι ώστε να μην πεινάσει ποτέ. Να λοιπόν ένα ακόμη καλό μέρος για να περιμένει κανείς την αποκάλυψη να παρέλθει.

Γκουάμ
Το Γκουάμ είναι μια ακόμα καλή επιλογή, διότι είναι απομακρυσμένο μέρος, αλλά αποτελείται και από ισχυρά στρατεύματα που υπόσχονται ασφάλεια στην περιοχή.

Τσιάνγκ Μάι
Το Τσιάνγκ Μάι είναι ένα αρκετά μοναχικό μέρος, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά. Είναι μια καλή επιλογή για να κρυφτεί κανείς και υπόσχεται προστασία.

Ντένβερ
Το Ντένβερ αποτελεί ιδανικό μέρος για να υποδεχτεί κανείς το τέλος του κόσμου, για πολλούς λόγους. Πρώτον, βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά, δεύτερον είναι μέρος πλούσιο σε φυσικό λάδι και τέλος, αποτελείται από μια τεράστια ανθρακαποθήκη.

Puncak Jaya
Η Puncak Jaya είναι επίσης μια καλή επιλογή για να βρίσκεται κανείς την ώρα της αποκάλυψης, αφού εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο χρυσορυχείο του κόσμου.

Cape Town
H Cape Town είναι η πιο οικονομικά επιτυχημένη πόλη στην Αφρική. Αποτελεί έναν ακόμη καλό προορισμό για να περιμένει κανείς το τέλος του κόσμου.

Βέρνη
Η Βέρνη είναι μια όμορφη πόλη της Ελβετίας. Οι Ελβετοί είναι καλά εκπαιδευμένοι στη χρήση πυροβόλων όπλων, πράγμα που υπόσχεται μεγάλη προστασία.

Νησί Necker
To νησί Necker θα μπορούσε να αποτελέσει το καταφύγιό σας την ώρα της αποκάλυψης. Εάν θέλετε να ζήσετε εκείνη τη στιγμή με στιλ, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Tierra del Fueggo
Στο Tierra del Fueggo θα είστε σίγουρα προστατευμένοι. Το μέρος είναι όμορφο και απομακρυσμένο, ενώ ταυτόχρονα έχει δυνατούς ανέμους.

Yukon
Στο Yukon θα είστε πολύ προστατευμένοι. Είναι ένας από τους πιο απομακρυσμένους οικισμούς του Καναδά και φημίζεται για την άγρια ζωή και τα φυσικά μέταλλα που διαθέτει.

Κάνσας
H πόλη του Κάνσας, εκτός από όμορφο και απομακρυσμένο μέρος, διαθέτει και εύφορη γη που μπορεί κανείς να καλλιεργήσει σε περίπτωση ανάγκης.

Isle of Lewis
To Isle of Lewis έχει υπέροχο ουίσκι! Σίγουρα θα χρειαστεί κανένα ποτηράκι εκείνη την ώρα..

Credit: 9gag

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta