Η Επιστήμη Μίλησε: ΑΥΤΟ είναι το Ιδανικό Σώμα μιας Γυναίκας! Δείτε Ολόκληρη την Φωτογραφία και Πείτε μας αν Συμφωνείτε!

Να σας συστήσουμε την Kelly Brook, μοντέλο, ηθοποιός και παράληλα… το τέλειο κορμί! Ναι, καλά ακούσατε! Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, αυτή η νεαρή κοπέλα έχει το τέλειο σώμα.

Η έρευνα έλαβε υπόψη της χαρακτηριστικά όπως το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλιών και το σχήμα του προσώπου. Αποδείχθηκε πως το σώμα που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να λένε: “θα ήθελα να χάσω μερικά κιλά“, είναι το ιδανικό σώμα που κάνει τις γυναίκες να λάμπουν από υγεία και ομορφιά και συνάμα είναι ελκυστικό για τους άντρες. Οι επιστήμονες είπαν: “Αυτή η γυναίκα είναι απόλυτα φυσική και επιστημονικά τέλεια.

Η Kelly δεν έχει κάνει πότε πλαστική και δείχνει υπέροχη: το σώμα της φαίνεται ωραίο, υγιές και το χαμόγελο της λάμπει από ευτυχία. Παρ’ όλα αυτά, η Kelly είπε ότι πολλές φορές την έχουν κοροϊδέψει λόγω του σώματός της και οι ατζέντες μοντέλων την έχουν αποκαλέσει παχουλή.

Σας προτείνουμε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες αυτής της γοητευτικής κοπέλας και να αποφασίσετε αν συμφωνείτε ή όχι με την έρευνα.

Credits: Bright Side

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta