Η Απάτη Αποκαλύφθηκε! Δείτε το Επικό Fail με Photoshop που Κάνει το Γύρο του Διαδικτύου.

Σε πρόσφατη φωτογράφηση του γυναικείου συγκροτήματος Fifth Harmony, κάτι δε πήγε καλά, καθώς ένα μέλος του συγκροτήματος εμφανίζεται με δύο δεξιά πόδια, ως αποτέλεσμα κακού Photoshop.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος ξεσάλωσαν στο Twitter καταδεικνύοντας το λάθος, όταν η Ally Brooke πόζαρε με ένα μαύρο κορμάκι για φωτογράφηση.

Η 22χρονη τραγουδίστρια, με καταγωγή από το Τέξας, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram στους 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους και αστειεύτηκε γράφοντας: ‘Όταν προσπαθείς να δείχνεις χαριτωμένη, παρά το γεγονός ότι έχει δύο δεξιά πόδια.’

Οι θαυμαστές βρήκαν την ευκαιρία να γελοιοποιήσουν την επεξεργασμένη εικόνα, που λήφθηκε για χάρη του περιοδικού Billboard αλλά δεν εκδόθηκε.

Ο χρήστης @Jauregcabeyo δημοσίευσε: ‘Μάλλον θα είναι επίπονο να αγοράζει παπούτσια για δύο δεξιά πόδια.’

Το fail Photoshop τράβηξε τη προσοχή πολλών ανθρώπων, με μια κοπέλα να αστειεύεται: ‘Γιατί η Ally από τις Fifth Harmony δε μπορεί να χορέψει; Επειδή έχει δύο δεξιά πόδια!’

Οι θαυμαστές άρχισαν να σχολιάζουν πως ίσως η Ally κάτι κρύβει, γράφοντας μία κοπέλα: ‘Θα συνεχίσεις να είσαι χαριτωμένη ακόμα και αν έχεις τέσσερα δεξιά πόδια.’

Η Ally για να διαψεύσει τις αστείες φήμες, δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία με εμφανή τα πόδια της, απολύτως φυσιολογικά.

Ωστόσο, το περιοδικό Billboards διαψεύδει το γεγονός, και δήλωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από το φωτογράφο τους και έχει επεξεργαστεί από τρίτο άτομο που τη δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το πενταμελές συγκρότημα Fifth Harmony στην επίσημη εμφάνισή τους στα βραβεία Kids Choice Awards.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta