Επιβάτρια Τρένου Καταγράφτηκε σε Βίντεο να Αφαιρεί Ξηρό Δέρμα από τα Πόδια της και να το Τρώει

Μια γυναίκα αποφάσισε ότι είχε ανάγκη από ένα σνακ, καθώς ταξίδευε με τρένο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά καθώς δεν είχε κάτι εύκαιρο να φάει, άρχισε να σκαλίζει το ξηρό δέρμα από τις πατούσες της και να το τρώει!

Ένα αηδιαστικό βίντεο της παράξενης συνήθειας δημοσιεύτηκε στο YouTube το 2014, αλλά για άγνωστους λόγους επανήλθε στο προσκήνιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το απόσπασμα κινηματογραφήθηκε από έναν άλλο επιβάτη, που εντελώς τυχαία απαθανάτισε τη κοκκινομάλλα γυναίκα, ενώ εκείνη διάβαζε ένα βιβλίο και έκοβε το ξηρό δέρμα από τις φτέρνες της για να τις φάει στη συνέχεια.

Όσοι είδαν το βίντεο, αποδίδουν αυτή τη συμπεριφορά σε ψυχική ασθένεια.

Μία χρήστης του Youtube, η Cathy H σχολιάζει: ‘Μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ούτε καν το αντιλαμβάνεται ότι το κάνει αυτό. Είναι παρόμοιο με το ψυχαναγκαστικό δάγκωμα των νυχιών, που σχετίζεται με κάποια ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή.’

Ενώ η April Steele σχολίασε: ‘Αυτό ονομάζεται δερματιλομανία και είναι ψυχική ασθένεια. Μπορεί να μην έχει καν επίγνωση ότι το έχει.’

Η δερματιλομανία είναι μια πάθηση, όπου το άτομο νιώθει την ανάγκη να πειράξει το δέρμα του, φτάνοντας στο σημείο που προκαλέι ορατά σημάδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το απόσπασμα που δείχνει τη στιγμή τη γυναίκα να τρώει το δέρμα της.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta