Είδε ΚΑΤΙ πολύ παράξενο να Αιωρείται πάνω από το Σπίτι του. Μόλις έκανε Ζουμ, δεν πίστευε στα Μάτια του!

Πολλές οικογένειες περνάνε δύσκολα και αυτό ισχύει και για την οικογένεια Hearon από το Camden της νότιας Καρολίνα. Ο πατέρας, Cory Hearon, πρώην υπουργός νεότητας και οξυγονοκολλητής, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την θέση πάστορα για να δουλέψει πλήρη απασχόληση – μερικές φορές ως και 60-70 ώρες την εβδομάδα, προκείμενου να βοηθήσει την σύζυγο του να πληρώνουν τους λογαριασμούς για την 5μελή οικογένεια τους.

Μια μέρα, όταν ο Cory μπήκε στο αυτοκίνητο για να πάει στην δουλειά της γυναίκας του, δεν περίμενα ότι θα έβλεπε αυτό να αιωρείται πάνω από κάποια κτίρια. Είχε μόλις αρχίσει να οδηγεί όταν εντόπισε κάτι που του έκοψε την ανάσα. Ήταν κάτι ανεβαστικό, κάτι θετικό, κάτι υπέροχο. Ο Cory το κοινοποίησε και έγινε viral.

Είδε ένα λευκό, ελαφρύ και αφράτο σύννεφο πάνω από την πόλη του σε σχήμα αγγέλου. Ο Cory είπε ότι το πήρε σαν σημάδι ότι όλα θα πήγαιναν καλά με την οικογένεια του. Είπε στο PEOPLE ότι ήταν το πιο απίθανο πράγμα που είχε δει στην ζωή του. “Σοκαρίστηκα για δύο λεπτά και σκέφτηκα ότι έπρεπε να τραβήξω βίντεο για να μην αμφιβάλλω γι’αυτό που είχα δει.”

O Cory κάθισε και παρατήρησε την μεταμόρφωση του σύννεφου για 45 λεπτά καθώς εκείνο αιωρούνταν στον ουρανό. Τελικά άρχισε να διαλύεται. Στο βίντεο ο Cory ακούγεται κατάπληκτος από αυτό που βλέπει μπροστά του. Είπε στο Inside Edition ότι έβλεπε τα πούπουλα στα φτερά, ακόμα και τα χέρια και το σχήμα του προσώπου του.

Το βίντεο έκανε το γύρο της γης και ο κόσμος με αφορμή αυτό μοιράστηκε και δικές του ιστορίες, του έστειλε προσωπικά μηνύματα και επιβεβαίωσε το ένστικτο του Cory ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

“Έχω πάθει πλάκα με την αντίδραση.”

Ενώ όλοι είχαν πάθει πλάκα με το βίντεο του Cory, εκείνος λέει ότι το θέαμα ήταν καθηλωτικό. Τον συντάραξε βαθιά μέσα του.
“Ήταν τέλειο να το βλέπεις από κοντά. Πιστεύω. Είμαι Χριστιανός. Έχω δει θαύματα – υπάρχουν θαύματα στην γέννα ενός παιδιού και στην καθημερινή ζωή. Αυτό με άφησε όμως άφωνο.”

Δείτε τον Cory να διηγείται την ιστορία του.

Ο Cory είπε στον κόσμο ότι αυτή η μυστηριώδης φιγούρα είναι ο άγγελος του. Κάποιοι συμφώνησαν, εμπνεύστηκαν και ένιωσαν σιγουριά και ευλογία. Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν;

Credit: faithtap.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta