Δύο Άντρες αποφάσισαν να δοκιμάσουν ΠΩΣ είναι οι Πόνοι του Τοκετού. Τα Αποτελέσματα; Τους Σόκαραν!

Η γέννα είναι από τις πιο οδυνηρές, για να μην πούμε η οδυνηρότερη, εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς. Βέβαια, μόνο οι γυναίκες το περνάνε αυτό ενώ οι άντρες τις παρακολουθούν από δίπλα. Κάποιοι άντρες είναι σκεπτικοί όσον αφορά τον πόνο που νιώθουν οι γυναίκες όταν γεννάνε.

Όταν έρχεται ένας από τους παρακάτω τύπους, λέει ότι οι γυναίκες απλά υπερβάλλουν για τα πράγματα και ότι οι πόνοι της γέννας είναι ένα από αυτά. Φαίνεται ότι δεν το σκέφτηκαν καλά πριν το πουν και αποφάσισαν να δοκιμάσουν σε προσομοιωτές πόνου πώς είναι να γεννάς. Αν ήξεραν τι τους περίμενε…

Δύο τύποι αποφάσισαν να κάνουν ένα βίντεο λέγοντας ανοιχτά ότι πιστεύουν πως οι γυναίκες είναι υπερβολικές όταν μιλάνε για τους πόνους της γέννας.

Έχουν βαρεθεί να ακούνε τις γυναίκες να τους λένε ότι είναι αδύναμοι και λένε, “Σύμφωνα με τις γυναίκες, εμείς οι άντρες δεν μπορούμε να το αντέξουμε.”

Αυτό που είπε ο ένας από τους άντρες θα εξοργίσει πολλούς από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο: “Το ξέρατε ότι σύμφωνα με τους άντρες οι γυναίκες υπερβάλλουν για τα πάντα;” Τότε κανόνισαν ένα ραντεβού με την Dr. Julie Masters για να δουν μια για πάντα αν αντέχουν το ίδιο επίπεδο πόνου που νιώθει μια γυναίκα όταν γεννάει.

Λίγο μετά την συνάντηση τους, η Dr. Masters τους εξηγεί ότι θα τους συνδέσουν με ηλεκτρόδια στην κοιλιά για να στείλουν “ρεύματα” πόνου. Ο πόνος αυτός είναι διαβαθμισμένος έτσι ώστε να αντανακλά τον πόνο που νιώθει η γέννα πραγματικά στην γέννα. Ο ένας από τους άντρες δείχνει λίγο φοβισμένος… Και μετά έρχεται το δύσκολο.

Είστε έτοιμοι γι’αυτό;

Η ανησυχία αρχίζει να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των αντρών την στιγμή που πρόκειται να σταλθούν τα πρώτα κύματα πόνου στα σώματα τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν μπαίνουν στο δωμάτιο οι γυναίκες των δύο τύπων με χαμόγελα ικανοποίησης στο πρόσωπο – και καφέδες φυσικά.

Η Dr. Masters τους στέλνει ένα “ρεύμα” ηλεκτρισμού. Οι άντρες τα χάνουν ήδη από τώρα.

Μετά έρχεται το επόμενο στάδιο του τοκετού… Οι δύο άντρες τα χάνουν τελείως όταν ξεκινά ο “ενεργός τοκετός”. Ο πόνος είναι εμφανής στο πρόσωπο του ενός από τους άντρες, ενώ η Dr. Masters και η γυναίκα του φαίνονται να το διασκεδάζουν.

Ο άλλος φωνάζει από τον πόνο ενώ η γυναίκα του είναι δίπλα του και τον στηρίζει σε αυτή την δύσκολη στιγμή!

Φαίνεται ότι ο γυναίκες τους δεν μπορούν να κρατηθούν βλέποντας την οδύνη των δύο αντρών να συνεχίζει. Οι άντρες ένιωσαν πόνους τοκετού για μία ώρα, αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με τον κανονικό τοκετό που διαρκεί 16 ώρες κατά μέσο όρο. Παιδιά, αυτό ήταν απλά μια μικρή γεύση.

Πρέπει να τους δείτε μετά την προσομοίωση… Δείχνουν ανακουφισμένοι που τελείωσαν όλα. Όταν τους ρώτησαν για την εμπειρία αυτή, είπαν: “Ήταν χάλια, απαίσιο.”

Αυτός ο τύπος θέλησε να πει κάτι στην μαμά του μετά από αυτή την εμπειρία. “Μαμά, μόλις έζησα κάτι κοντά σε αυτό που έκανες χρόνια πριν, συγγνώμη, είσαι σαν υπερήρωας.”

Credit: diply.net

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta