Διπλασίασε τα κιλά του μέσα σε 3 χρόνια: Ο άνδρας που ζυγίζει 413 κιλά!

Ο 32χρονος Carl Thompson ζει στο Kent της Αγγλίας και είναι ο βαρύτερος άντρας της χώρας του, ζυγίζοντας περίπου 413 κιλά, μετά από τον διπλασιασμό του βάρους του μέσα σε 3 χρόνια. Έτσι, από τα 190 κιλά που ζύγιζε κάποτε, έφτασε τον παραπάνω εξωφρενικό αριθμό κιλών.

Όπως ο ίδιος λέει, το φαγητό αποτελεί την παρηγοριά του από τότε που έχασε τη μητέρα του, το 2012, εξαιτίας ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Telegraph, ο νεαρός άνδρας καταναλώνει γύρω στις 10.000 θερμίδες την ημέρα και μάλιστα από junk food, την ίδια στιγμή που οι γιατροί του εφιστούν την προσοχή για την υγεία του.

Ο 32χρονος λόγω του μεγάλου του όγκου δυσκολεύεται να περπατήσει, αλλά και να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση, όπως για παράδειγμα να κάνει μπάνιο, ενώ δέχεται υποστήριξη από μια ομάδα της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Βρετανίας. Υπολογίζεται πως ο Thompson ξοδεύει περί τις 200 λίρες ημερησίως σε τροφή, που λαμβάνει κυρίως από ντελίβερι, ενώ η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο, μιας και στο παρελθόν είχε υποστεί καρδιακά επεισόδια.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta