Διαζύγιο Τζολί-Πιτ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απιστία, τις ρωσίδες πόρνες και τα ναρκωτικά

FILE - This file photo provided by Universal Pictures shows, Brad Pitt, left, and Angelina Jolie Pitt in a scene from the film "By the Sea." Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt, bringing an end to one of the world's most star-studded, tabloid-generating romances. An attorney for Jolie Pitt, Robert Offer, said Tuesday, Sept. 20, 2016, that she has filed for the dissolution of the marriage. (Universal Pictures via AP, File)

Ακόμη η κοινή γνώμη είναι μουδιασμένη από την είδηση βόμβα για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί και έρχονται καινούριες που την “ξεπερνούν”, αν αυτό είναι δυνατό.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά και διάφορα με βασικό άξονα την απιστία του Μπραντ Πιτ με τη Μαριόν Κοτιγιάρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Allied” στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Η Σελίδα Έξι (Page Six) της New York Post σήμερα, όμως ρίχνει κι άλλα στοιχεία στο τραπέζι. Στοιχεία που, πραγματικά, σοκάρουν.

Η στήλη επικαλείται έκυρη πηγή, σύμφωνα με την οποία η Αντζελίνα Τζολί είχε υποψιαστεί τον Μπραντ και έβαλε ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί στα γυρίσματα της ταινίας. Οι υποψίες της βγήκαν αληθινές. Όντως ο αγαπημένος της σύζυγος τις έκανε τις γλύκες του με τη συμπρωταγωνίστριά του αλλά ζούσε και “ντόλτσε βίτα” και εκτός πλατό.

Δεν του έφτανε η κουτσουκέλα με τη γαλλίδα σταρ, ο Πιτ, υποστηρίζει η πηγή διασκέδαζε έξαλλα και εκτός σετ, φτάνοντας σε άκρα που δεν φανταζόταν κανείς.

“Η ατμόσφαιρα [εκτός σετ] ήταν γεμάτη σκληρά ναρκωτικά και ρωσίδες πόρνες και η Άντζι έμαθε ότι ο Μπραντ συμμετείχε ενεργά σε όλο αυτό”, ισχυρίζεται η πηγή τονίζοντας ότι ο Πιτ περνά μια ισχυρή κρίση μέσης ηλικίας και η Άντζι βαρέθηκε.

Όσο για την “πέτρα του σκανδάλου”;

Η Μαριόν Κοτιγιάρ εμφανίζεται μέσω πηγής καταρακωμένη από την όλη ιστορία στην οποία την εμπλέκουν και αρνήθηκε την όποια σχέση με τον Πιτ. Επιμένει μάλιστα ότι είναι καλά και ευτυχισμένη στο πλευρό του εδώ και χρόνια συντρόφου της, γάλλου ηθοποιού, Γκιγιόμ Κανέ [φωτό επάνω].

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007, έχουν μαζί ένα παιδί και οι φήμες του θέλουν να περιμένουν το δεύτερο ενώ δεν έχουν παντευτεί ποτέ.

Πηγή: womenonly.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta