Δε θα πιστεύετε με τίποτα, τι ήταν κρυμμένο πίσω από αυτό τον τοίχο για 5 ολόκληρα χρόνια

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε 5 χρόνια. Ένα παιδί να περάσει από το πανεπιστήμιο στην αγορά εργασίας, ένα ζευγάρι να βρεθεί από το πρώτο του ραντεβού με ένα μωρό στην αγκαλιά…

Όμως γι’ αυτή τη γάτα στο Κάιρο, δε συνέβη τίποτε απολύτως επί 5 χρόνια, καθώς ήταν σφηνωμένη πίσω από τον τοίχο του μετρό!

Όταν αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε μια φιλοζωική σελίδα στο Facebook, επιτέλους κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή των υπαλλήλων του μετρό, ώστε να τους βοηθήσουν να σώσουν τη γάτα.

Πριν αναλάβουν όμως δράση οι αρμόδιοι, ένας άντρας ονόματι Θείος Abdo είχε ήδη αναπτύξει τη συνήθεια να ταΐζει το κακόμοιρο ζώο μέσα από ένα μικροσκοπικό άνοιγα.

Ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ακριβώς έξω από το σταθμό και φρόντιζε τη γάτα (ονομάζεται Biso) από τότε που ήταν μικρούλα. Σύμφωνα με τον Abdo, ο Biso κρύφτηκε πίσω από τον τοίχο όταν μια μεγαλύτερη γάτα τον κέρδισε σε μια μάχη και από τότε δεν έχει ξαναβγεί.

Ακόμη και όταν το κατάστημά του τελικά έκλεισε, συνέχισε να έρχεται στο μετρό με φαγητό και νερό, για να φροντίζει την τρομοκρατημένη γάτα.

Όταν οι υπάλληλοι κατάφεραν να ανοίξουν τον τοίχο, τους “χαιρέτησε” ένα ζευγάρι πράσινα μάτια και και μια απαίσια μυρωδιά…

Προφανώς ο μικρός Biso δεν είχε πάρει μαζί το κουτάκι με την άμμο του όταν αποφάσισε να κρυφτεί…

Η διάσωση κράτησε πέντε ολόκληρες ώρες!

Δυστυχώς σήμερα δε γνωρίζουμε που βρίσκεται ο μικρούλης, καθώς έτρεξε σαν σίφουνας όταν εμφανίστηκε το πρώτο άνοιγμα, πριν προλάβει κανένας να αντιδράσει. Ελπίζουμε πως κάπου λιάζεται και κυνηγάει ποντίκια. Του αξίζει ύστερα από αυτά που πέρασε…

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta