Δείτε τους σπάνιους θαλάσσιους λύκους που ζουν στον ωκεανό και μπορούν να κολυμπάνε για ώρες.

Στις άγριες ακτές του Ειρηνικού στην Βρετανική Κολούμπια ζουν θαλάσσιοι λύκοι. «Γνωρίζουμε χάρη σε διεξοδικές μελέτες DNA ότι αυτοί οι σκύλοι είναι γενετικά ξεχωριστοί από τους άλλους», είπε ο McAllister. «Είναι συμπεριφορικά διαφορετικοί, κολυμπάνε από νησί σε νησί και κυνηγάνε θαλάσσια ζώα.

Επίσης, είναι μορφολογικά ξεχωριστοί – είναι μικρότεροι σε μέγεθος και σωματικά διαφορετικοί από τους υπόλοιπους λύκους», είπε ο Ian McAllister, βραβευμένος φωτογράφος που μελετά αυτά τα ζώα εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες.

Ο McAllister αιχμαλώτισε την μαγεία αυτών των ζώων σε εντυπωσιακές φωτογραφίες. Καθώς κολυμπούσε προς το μέρος τους, τον πλησίασαν τόσο πολύ που τους άκουγε να μουγκρίζουν στον αναπνευστήρα του. Τράβηξε αρκετές φωτογραφίες και μετά κολύμπησε προς πιο βαθιά νερά, μη τολμώντας να κοιτάξει πάνω.

Αυτοί οι λύκοι τρέφονται κατά 90% με ψάρια, ένα τέταρτο των οποίων είναι σολομός. Επίσης, είναι εξαιρετικοί κολυμβητές και το ρεκόρ μεγαλύτερης απόστασης είναι 7,5 μίλια, από την στεριά προς ένα αρχιπέλαγος νησιών.

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta