Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα που έκαναν 11 Παγκόσμιοι Κολοσσοί στους Υπαλλήλους τους και σίγουρα θα Ζηλέψετε. Της Google είναι το Καλύτερο!

Τα δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι ευπρόσδεκτα όχι μόνο από φίλους και συγγενείς, αλλά και από συναδέλφους, καθώς συχνά είναι η δεύτερή μας οικογένεια. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι να λαμβάνει κανείς δώρο από τους εργοδότες του, ως ένδειξη επιβεβαίωσης ότι η συνεισφορά στο κοινό σκοπό, δε περνάει απαρατήρητη.

Σας δίνουμε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά τι δώρα έκαναν μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στους υπαλλήλους τους.

Apple

Η Apple τις παραμονές των Χριστουγέννων πέρυσι δώρισε στους υπαλλήλους της ακουστικά urBeats και 9μηνη συνδρομή στην υπηρεσία streaming Apple Music. Φέτος, οι υπάλληλοι της πολυεθνικής έλαβαν ένα μπλουζάκι, όπου αναγράφεται ο σκοπός της εταιρείας.

Microsoft

Η Microsoft έκανε δώρο στους υπαλλήλους της την κονσόλα Xbox One με ένα σημείωμα που έγραφε «Εγώ το κατάφερα αυτό.» Η κονσόλα κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και ειδικά μόνο για τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Mail.Ru

Ο ρώσικος όμιλος Mail.Ru Group για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του έφτιαξε ειδικά για τις γιορτές ένα παγοδρόμιο στο κτήριο της εταιρείας, συνολικής έκτασης 325 τ.μ. Επίσης, στους υπαλλήλους χαρίστηκαν ζεστά γιλέκα με το λογότυπο της εταιρείας.

Ferrari

Η αυτοβιομηχανία Ferrari έδωσε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της να διαλέξουν το δώρο που θέλουν και τους χάρισε δώρο Χριστουγέννων 5.000 ευρώ. Η εταιρεία μετράει 2.850 υπαλλήλους.

Τράπεζα Tinkoff

Ο ιδρυτής της τράπεζας έκανε δώρο σε 8 υπαλλήλους που εργάζονται από την ίδρυση της αυτοκίνητα BMW Σειρά 5, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και επιτυχίας στο έργο τους.

BuzzFeed

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μέσων ενημέρωσης BuzzFeed έλαβαν δώρο smart ρολόγια της Apple. Αυτά τα ρολόγια έχουν μόλις ένα μήνα που κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Oracle

Η αμερικάνικη εταιρεία πληροφορικής Oracle, δώρισε ενδιαφέροντα και προσωπικά δώρα σε κάθε υπάλληλο. Ένας πρώην υπάλληλος ανέφερε ότι για 9 χρόνια λάμβανε δώρο ένα γκουρμέ καλάθι με λιχουδιές και κρασί.

Hilcorp Energy

Ο ιδιοκτήτης της πετρελαϊκής εταιρείας Hilcorp Energy αποφάσισε να δώσει μπόνους στο προσωπικό του. Κάθε ένας από τους 1.381 υπαλλήλους στο τέλος της περασμένου έτους έλαβε μέχρι και 100.000 δολάρια μπόνους, ανάλογα με το χρόνο εργασίας στην εταιρεία. Και πριν από 5 χρόνια έδωσε την επιλογή στους υπαλλήλους του να πάρουν δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 50.000 ευρώ ή να λάβουν 35.000 δολάρια για οποιοδήποτε σκοπό.

Cards Against Humanity

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού «Cards against humanity» αποφάσισαν να δώσουν στο προσωπικό στο κινέζικο εργοστάσιο μια εβδομάδα άδεια με αποδοχές. Όμως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την κινέζικη νομοθεσία και έτσι οι εργοδότες έκαναν ένα ειδικό συμβόλαιο, που δήλωνε ότι το εργοστάσιο για μια εβδομάδα δεν πρέπει να παράγει τίποτα.

Masterbulit

Η αμερικάνικη εταιρεία Masterbulit, που παράγει εξοπλισμό σπιτιού, κάνοντας δώρο σε όλο το προσωπικό περίπου 100 ατόμων τετραήμερο με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο θεματικό πάρκο Disney World.

Google

Φέτος η Google αποφάσισε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της με τον πιο ασυνήθιστο και απροσδόκητο τρόπο. Τα προηγούμενα χρόνια λάμβαναν ως δώρο smartphones, laptops και άλλα gadgets, αλλά αυτή τη φορά εκ μέρους των υπαλλήλων ο κολοσσός δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων σε σχολεία.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta