Δείτε ΠΩΣ ταξίδευαν τα Μωρά με Αεροπλάνο την Δεκαετία του ’50 και θα Μείνετε Άφωνοι! Άλλες εποχές…

Υπάρχουν πολλές διαμάχες σχετικά με τα μωρά στα αεροπλάνα και το αν πρέπει ή όχι οι γονείς να προσφέρουν γλυκά στους άλλους επιβάτες. Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο – οι αεροπορικές εταιρίες πρέπει να προσπαθούν να είναι το ταξίδι όσο πιο ευχάριστο γίνεται για κάθε επιβάτη, ανάμεσα τους και τα μωρά.

Σύμφωνα με σπάνιες φωτογραφίες από το 1953, οι απόπειρες για την καλύτερη αεροπορική εμπειρία περιελάμβαναν απίθανες μηχανικές λύσεις για τους νεαρούς ταξιδιώτες! Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η British Overseas Airways Corporation (BOAC) έκανε ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες της.

Η BOAC (προκάτοχος της British Airways) είχε δημιουργήσει κούνιες σε στιλ αιώρας για τα μωρά που ταξίδευαν μεγάλες αποστάσεις. Σε περίπτωση ανάγκης, οι κούνιες αυτές μπορούσαν να στερεωθούν στο ράφι για τις αποσκευές, επιτρέποντας στο μωρό να κοιμηθεί βολικά και άνετα (το σχέδιο ήταν ειδικό ώστε να μην πέσουν κάτω).

Ωστόσο, ο γονιός έπρεπε να κρατάει το μωρό κατά την προσγείωση και την απογείωση. Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Παρ’όλο που οι σύγχρονες αεροπορικές παρέχουν παρόμοιες κούνιες για τα μωρά, οι περισσότερες τα στερεώνουν στο διάφραγμα του αεροπλάνου. Μήπως αντί να παραπονιόμαστε για τα μωρά που πετάνε να ψάξουμε για τρόπους να βελτιώσουμε την πτήση για όλους;

Τι πιστεύετε;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta