Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο “Ξωτικό”!

Μας προκαλούν τρόμο στη μικρή και την μεγάλη οθόνη, αλλά στην πραγματική ζωή δεν διαφέρουν από απλούς ανθρώπους, που συναντάμε καθημερινά.

Αποφασίσαμε να μάθουμε πώς μοιάζουν πραγματικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν σε διάσημες ταινίες τρόμου, και αν πρέπει να τους φοβόμαστε.

Σαμαρά – Ντάβεϊ Τσέις

Ring 2002

Παρά το γεγονός ότι η Ντάβεϊ Τσέις είναι μόνο 26 ετών, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Donnie Darko» και τις τηλεοπτικές σειρές «Charmed» και «ER». Αλλά εμείς θα τη θυμόμαστε πάντα ως την κορίτσι από το Ring, που μας τρόμαζε όποτε έβγαινε από το πηγάδι.

Τζέισον Βόρχες – Άρη Λέχμαν

Παρασκευή και 13, 1980

Τον παρανοϊκό δολοφόνο Τζέισον Βόρχες ενσάρκωσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά ο πρώτος ήταν ο Άρη Λέχμαν, που ενσάρκωσε το ρόλο του νεαρού Βόρχες. Όταν ο νεαρός Άρη ήρθε στην οντισιόν για την ταινία «Παρασκευή και 13», αμέσως του έδωσαν το ρόλο λέγοντάς του: «Έχετε τις απαραίτητες διαστάσεις, ο ρόλος είναι δικός σας.» Ο νεαρός ήταν μόνο 15, και το ύψος του ήταν 180 εκατοστά.

Φρέντυ Κρούγκερ – Ρομπέρ Ένγκλουντ

Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες, 1984

«Ένα, δύο – ο Φρέντυ θα σας πάρει μακριά.» Ο ρόλος του κατά συρροή δολοφόνου Φρέντυ Κρούγκερ ήταν ο πιο σημαντικός στην καριέρα του Ρομπέρ Ένγκλουντ. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός στην ιστορία του κινηματογράφου (μαζί με τον Νταγκ Μπράντλεϊ), που πρωταγωνίστησε σε 8 ταινίες συνεχόμενες τρόμου. Ο ηθοποιός ασχολείται ακόμα με την υποκριτική σε ταινίες, και συχνά τον προσκαλούν να παίξει σε ταινίες τρόμου.

Βαλάκ – Μπόνι Άαρονς

The Conjuring 2, 2016

Χάρη στην εμφάνισή της, η Μπόνι Άαρονς έχει λάβει διαφορετικούς ρόλους, και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες τρόμου και κωμωδίες. Ο ρόλος του δαίμονα Βαλάκ της έφερε μεγάλη δημοτικότητα. Οι θαυμαστές αυτού του χαρακτήρα δεν παύουν να λένε εγκωμιαστικά σχόλια στους μακιγιέρ της ταινίας που συνέβαλλαν στην τρομακτική όψη της ηθοποιού.

Pennywise – Τιμ Κίρρυ

To Αυτό, 1990

O κλόουν της ταινίας «Το Αυτό», βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Stephen King, και εξακολουθεί να τρομάζει όλα τα παιδιά. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο διάσημος Τιμ Κίρρυ – ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης. Αρκετά χρόνια πριν, ο Τιμ υπέστη μια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως, παρά αυτό το γεγονός, ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται και να συνθέτει μουσική.

Τζίγκσοου – Τόμπιν Μπελ

Saw, 2003

Ο ρόλος του κατά συρροή δολοφόνου John Kramer έγινε ο πιο διάσημος της καριέρας του Τόμπιν Μπελ. Εκτός από τις ταινίες «Saw», πρωταγωνίστησε και σε πολλές διάσημες τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των σειρών «The X-Files», «ER», «Walker» και «Texas Ranger».

Το ξωτικό – Γουόργουικ Ντέιβις

Leprechaun: Back 2 tha Hood, 2003

Ο Γουόργουικ Ντέιβις είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς με νανισμός στο Χόλιγουντ, το ύψος του είναι 107 εκατοστά. Χάρη στην εμφάνιση και το ταλέντο του Γουόργουικ, έχει λάβει πολλούς ιδιαίτερους ρόλους και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Leprechaun», «Harry Potter» και «Star Wars».

Μάικλ Μάγιερς – Νικ Κάστρο

H Νύχτα με τις Μάσκες, 1978

Ο Νικ Κάστρο ήταν ένας από τους πρώτους ερμηνευτές του ρόλου του Μάικλ Μάγιερς, και ο ρόλος αυτός του έφερε μεγάλη δημοτικότητα. Για πολλά χρόνια, ο Νικ δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά είναι παραγωγός και σεναριογράφος σε δικές του ταινίες.

Χελρέιζερ – Νταγκ Μπράντλεϊ

Hellraiser, 1987

Ο Νταγκ Μπράντλεϊ είναι από τους λίγους ηθοποιούς (μαζί με τον Robert Englund), που ενσάρκωσε τον ίδιο χαρακτήρα σε 8 ταινίες τρόμου. Ο ηθοποιός προσπαθούσε να ξεφύγει από το ρόλο αυτό και να πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες, αλλά ο ρόλος του Hellraiser παρέμεινε ο πιο σημαντικός στην καριέρα του Bradley. Οι θαυμαστές του «Hellraiser» υποστηρίζουν ότι σε αυτόν τον ρόλο, είναι απλά αδύνατο να φανταστούν οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό στη θέση του.

Λέδερφεϊς – Άντριου Μπρινιάρσκι

Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι: Η αρχή, 2006

Ο Άντριου Μπρινιάρσκι είναι ένας από τους 7 ηθοποιούς που ενσάρκωσαν το ρόλο του μανιακού δολοφόνου που φορούσε ανθρώπινα δέρματα στο πρόσωπό του. Τώρα ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές, και παράλληλα ασχολείται με το bodybuilding.

Τζακ Τόρανς – Τζακ Νίκολσον

Η Λάμψη, 1980

Σύμφωνα με φήμες, ο ρόλος του Τζακ Τόρανς στην ταινία «Η Λάμψη» προτάθηκε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Ωστόσο, σε όλες τις συνεντεύξεις του Στάνλεϊ Κιούμπρικ έλεγε πάντα ότι σε αυτόν τον ρόλο ήθελε τον Τζακ Νίκολσον. Και έπειτα από τόσα χρόνια, δε μπορούμε απλά να συμφωνήσουμε ότι είναι ιδανική επιλογή!

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta