Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ αρνήθηκε να Καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο του Game of Thrones; Διαβάστε τον Αληθινό λόγο!

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφτηκε τη Βόρεια Ιρλανδία πέρυσι, κάθε θαυμαστής της σειράς Game of Thrones, άρχισε να σκέφτεται το ίδιο πράγμα: η βασίλισσα πρέπει να κάτσει στον επικό Σιδερένιο Θρόνο. 

Ταξίδεψε μέχρι τη Βόρεια Ιρλανδία για να επισκεφτεί τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς και να γνωρίσει τους συντελεστές.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε η Μεγαλειότητα Της, αρνήθηκε να κάτσει στο Σιδερένιο Θρόνο. Όλοι οι συντελεστές απογοητεύτηκαν, αλλά και μπερδεύτηκαν.

Υπήρχε κάποιο πρόβλημα;

Σύμφωνα με πηγές από τον κύκλο της βασίλισσας, απλά ακολουθούσε το βασιλικό της πρωτόκολλο. Οι δημιουργοί της σειράς Game Of Thrones, ο David Benioff και ο Dan Weiss πρόσφατα εμφανίστηκαν στην εκπομπή Late Night With Seth Meyers και προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τους θαυμαστές.

Προφανώς η βασίλισσα δεν κάθισε στον Σιδερένιο Θρόνο επειδή ακολουθούσε κανόνες. Οι συντελεστές δεν το γνώριζαν εκείνη τη στιγμή, αλλά υπάρχει πρωτόκολλο που απαγορεύει στην Μεγαλειότητά Της να καθίσει σε οποιονδήποτε ξένο θρόνο, εκτός από τον Βρετανικό.

Όλοι απογοητεύτηκαν λίγο…

Μπορεί να μην κάθισε στο Θρόνο, αλλά είδε όλα τα άλλα εκθέματα.

Και βρήκε χρόνο να γνωρίζει μερικούς ηθοποιούς.

Υπάρχει και το Photoshop!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta