«Γιατί δεν τιμήσαμε τον Πάνο Τριανταφύλλου αλλά μόνο τον Τσιτσιπά;»

Σήμερα διαβάζω παντού παρόμοια μηνύματα στα social:

Σύντομα, επειδή τέτοιοι είμαστε, άρχισαν τσακωμοί αριστερών και δεξιών, αλλά θα τους προσπεράσω. Να πω απλώς προς όλους όσους γκρίνιαξαν ότι τα ΜΜΕ πρόβαλλαν τον ένα αλλά όχι τον άλλο, ότι όπως και τα περισσότερα σάιτ, από προχτές βάλαμε την ευχάριστη είδηση.

Και είχε απ’ την αρχή πολλή αποδοχή:

Παρόλα τα likes και τα shares βέβαια, πολύς περισσότερος κόσμος ενδιαφέρθηκε για τον Τσιτσιπά, μιας και το άθλημά του είναι πιο διάσημο. Επίσης, εικάζω πως πολλοί που κουνούν το δάχτυλο στους υπόλοιπους δεν θα επέλεγαν ποτέ να δουν αγώνες ΑμεΑ αν την ίδια ώρα είχε Τσάμπιονς Λιγκ, Ρολάν Γκαρός κ.α., όπως δεν βλέπουν τους Παραολυμπιακούς σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς. Μη γελιόμαστε, οι περισσότεροι που λένε «πόσοι γνωρίζουν τον Τριανταφύλλου;» κουνώντας θλιμμένοι, πατροναριστικά το κεφάλι, δεν τον γνώριζαν ούτε οι ίδιοι μέχρι προχτές.

Το να γράψεις τουίτς που ψέγουν τους υπόλοιπους ότι δεν ασχολήθηκαν με τον Τριανταφύλλου είναι πανεύκολο. Το να ξοδέψεις ώρες παρακολουθώντας αγωνίσματα των ΑμεΑ όπου και όταν τα δείχνουν θα έδειχνε και μια άλφα συνέπεια. Από τη στιγμή που και οι Παραολυμπιακοί οι ίδιοι έχουν μηδαμινή τηλεθέαση στη χώρα μας, βρίσκω υπερβολικούς όσους πέφτουν απ’ τα σύννεφα με την επικράτηση του Τσιτσιπά στις συζητήσεις μας. (Να φανταστείτε πως όλοι νομίζουν ότι χτες, ίδια μέρα με τον Τσιτσιπά κέρδισε κι αυτός το μετάλλιο, ενώ αυτό έγινε προχτές. Είδα και κάποιον που έξαλλος εγκαλούσε την ΕΡΤ επειδή στο *σημερινό* απογευματινό δελτίο της δεν έπαιξε το… προχτεσινό θέμα του Τριανταφύλλου.)

Το αποτέλεσμα; Εκατοντάδες πανομοιότυπες αναρτήσεις στα social που στηλιτεύουν το γεγονός ότι δήθεν κανείς δεν έκανε ανάρτηση στα social γι’ αυτόν…!

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν τιμάμε και δε θαυμάζουμε τον κάθε αγωνιστή που κάνει τα εμπόδιά του προτερήματά του. Αντιθέτως:

Αναδημοσίευση από Lifo.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta