Βγάζουν τα «Φιλαράκια» καινούρια Επεισόδια το 2018; Όλη η Αλήθεια για τη αφίσα που προκάλεσε Φρενίτιδα στο διαδίκτυο!

Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκαν τα «Φιλαράκια».

Πολλές σειρές βγάζουν μετά από χρόνια νέους κύκλους, κι έτσι όλοι αναρωτιούνται αν θα συμβεί το ίδιο και με την αγαπημένη μας σειρά.

Όταν ο κόσμος είδε αυτή την αφίσα, πίστεψε ότι οι προσευχές του εισακούστηκαν.

Αλλά δυστυχώς ήταν ψεύτικη.

Η αφίσα, οποία ανέβηκε από την σελίδα David Schwimer, κοινοποιήθηκε 235.000 φορές από χτες, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν κολλάνε.

Αρχικά, η σελίδα που την ανέβασε ονομάζεται David Schwimer και όχι David Schwimmer, που είναι η σωστή ορθογραφία του ονόματος του ηθοποιού.

Δεύτερον, το URL γράφει Ross Gheler, το οποίο επίσης δεν είναι γραμμένο σωστά. Τρίτον, η σελίδα έχει μόνο μία δημοσίευση, την αφίσα αυτή. Τέλος, ανέβηκε την 10η επέτειο της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Για να μην αναφέρουμε ότι οι ηθοποιοί το έχουν αναφέρει ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχουν σχέδια για νέα σεζόν προς το παρόν.

Ωστόσο, πολλοί έκαναν ταγκ τους φίλους τους στην δημοσίευση αναρωτώμενοι αν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Ενώ κάποιοι διατήρησαν επιφυλάξεις… Εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές την πάτησαν με την ψεύτικη αφίσα, ελπίζοντας ότι θα έβλεπαν πώς κατέληξαν οι ζωές των αγαπημένων τους ηρώων.

Κάπως κάπως έτσι είμαστε όλοι μας τώρα…

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta