Αυτό το Μωρό είναι Ολόιδιο με τον Σεφ Gordon Ramsey

Gordon Lovechild Preview 1.jpg

Μια νέα μητέρα προκάλεσε στιγμές γέλιου στο Twitter όταν ανέβασε φωτογραφία του ενός μηνός γιου της που μοιάζει απίστευτα με τον γνωστό τηλεοπτικό σεφ Gordon Ramsay.

Η Claire Dempster, 42 ετών, από το Cardiff του Ηνωμένου Βασιλείου, δημοσίευσε τη φωτογραφία του γιου της, του Ario-Blue, που γεννήθηκε με εξωσωματική και με άγνωστο δότη, να είναι συνοφρυωμένος και σοβαρός με ξανθά μαλλιά, όπως και ο διάσημος σεφ.

Claire έστειλε tweet στον Ramsay με τη φωτογραφία του μωρού ρωτώντας τον: ‘Gordon Ramsay αυτός είναι ο γιος μας. Ήσουν μήπως στην Ουαλία για κάποιο λόγο πριν από περίπου 10 μήνες;’

Το tweet μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.300 like και 800 retweets – και απάντησε και ο ίδιος ο Ramsay, απαντώντας: ‘Ναι, πριν 11 μήνες.’

Ο Arlo-Blue έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον διάσημο σεφ, που είναι γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο και τη χρήσης βωμολοχίας.

Το μωρό έχει αποκτήσει το παρατσούκλι ‘Mini Gordon’ από τους χρήστες του Twitter και κάποιοι αστειεύονται ότι ο Ramsay θα είναι ο πατέρα.

Στην πραγματικότητα ο Gordon Ramsey περιμένει το πέμπτο του παιδί. Δείτε τον διάσημο σεφ σε μια συνέντευξή του, όπου αποκαλύπτει πως περιμένει να γεννηθεί η τέταρτη κόρη του.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta