Αυτός είναι ο Λόγος που Πάντα Πρέπει να Ελέγχετε το Εσωτερικό των Παπουτσιών Πριν τα Φορέσετε. Απίστευτο!

Για πολλούς είναι εφιάλτης, ειδικά αν έχουν αραχνοφοβία! Ακόμα και αν δεν ανήκετε στο 3,5-6,1% του πληθυσμού που φοβάται θανάσιμα τις αράχνες, το βίντεο που ακολουθεί θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Το βίντεο προέρχεται από την Αυστραλία, την ήπειρο που είναι γνωστή για τα πιο θανάσιμα και επικίνδυνα ζώα που υπάρχουν στη Γη. Οι κάτοικοι από μικρή ηλικία μαθαίνουν πως να αποφεύγουν τους κινδύνους, ωστόσο μερικές φορές είναι αναπόφευκτη μια συνάντηση με κάποιο περίεργο ζώο.

Ο άντρας που τραβάει το βίντεο εξηγεί ότι ο γιος του άφησε τα αθλητικά του έξω όλο το σαββατοκύριακο. Στην Αυστραλία, δε συστήνεται κάτι τέτοιο, καθώς ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να βρει την ευκαιρία για να συρθεί και να το κάνει το νέο του σπίτι. Ευτυχώς, ο μπαμπάς του γνωρίζει καλά τέτοιες περιπτώσεις, και πριν ο γιος του βάλει το πόδι του μέσα, πρώτα το ελέγχει.

Φαίνεται πως στο εσωτερικό του παπουτσιού έφτιαξε τη φωλιά της μια αράχνη. Αρχικά παίρνει ένα εντομοκτόνο και ρίχνει στο εσωτερικό του παπουτσιού. Όταν δεν βγαίνει τίποτα, παίρνει ένα ξυλάκι και αρχίζει να το βάζει μέσα, όταν ξαφνικά πετάγεται μια μεγάλη μαύρη αράχνη! Πριν σταματήσει το βίντεο λέει αστειευόμενος “Καλώς ορίσατε στην Αυστραλία!”

Αυτού του είδους οι αράχνες είναι από τις πιο θανάσιμες του κόσμου, μιας και το τσίμπημά τους είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες. Αγαπούν τα σκοτεινά και υγρά μέρη και ψάχνουν στενά μέρη για να στήσουν τον ιστό τους, όπως ένα παιδικό παπούτσι. Όταν νιώθουν ότι απειλούνται, επιτίθενται. Το τσίμπημά τους είναι εξαιρετικά επώδυνο.

Το τσίμπημα της αρσενικής αράχνης είναι 6 φορές πιο τοξικό από της θηλυκής. Τα παιδιά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από το τσίμπημα, εξαιτίας του μικρού τους διαμετρήματος και οι μισές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί περιλαμβάνουν παιδιά. Προσοχή, αν έχετε αραχνοφοβία, παρακολουθήστε το βίντεο με δική σας ευθύνη! 

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta