ΑΥΤΟ που Κάνει η Συγκεκριμένη Γυναίκα για να Βγαίνει Ωραία στις Selfies, θα σας Αφήσει Άφωνους!

Η 29χρονη Jacqui Ryland είναι ανύπαντρη μητέρα 3 παιδιών και μοντέλο από το Worcester με εμμονή για τις selfies.

Βγάζει πάνω από 100 φωτογραφίες τη μέρα και τις κοινοποιεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Νιώθοντας πίεση να είναι πάντα ο καλύτερος της εαυτός, έχει εθιστεί στην ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH), η οποία την βοηθά να παραμένει νέα.

Ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος, αλλά έχει εθιστεί. Πρέπει να παίρνει την ορμόνη αυτή καθημερινά. “Κάνει το δέρμα να φαίνεται καλύτερο, σε κάνει να φαίνεσαι πιο νέος, τα νύχια και τα μαλλιά μεγαλώνουν και διώχνουν το λίπος”, λέει η Jacqui.

“Οι παρενέργειες είναι ότι η καρδιά σου μπορεί να μεγαλώσει και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Επίσης, αν έχεις καρκινικό όγκο στο σώμα σου, μπορεί να πολλαπλασιαστεί πολύ γρήγορα”, παραδέχεται.

“Είναι εθιστικό; Ναι, λόγω των αποτελεσμάτων. Έχω παρατηρήσει ότι όταν φεύγει από το σώμα μου, βάζω κιλά, νιώθω κουρασμένη και λιγότερο θετική.”

Αν και παίρνει την HGH, έχει πάρει το μάθημα της από τις πλαστικές επεμβάσεις. Ένα από τα εμφυτεύματα στήθ8ους της έσπασε και χρειάστηκε επείγουσα θεραπεία για να φύγουν τα τοξικά χημικά από το σώμα της.

Έκανε την πρώτη της πλαστική στο στή8ος όταν ήταν 17, γιατί δεν της άρεσε που δεν είχε καθόλου στή8ος. Αν και έχει μετανιώσει αυτή την απόφαση, παραδέχεται ότι έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στο στή8ος της.

Πλέον τραβάει selfies όπου πάει. Λέει ότι “η selfie είναι σαν να παίρνεις ανάσα”, αλλά ελπίζει η κόρη της να μην της μοιάσει.

Ανησυχεί ότι θα γίνει σαν εκείνη και ότι θα πάθει εμμονή με την εικόνα της όταν μεγαλώσει. Ωστόσο, η Jacqui λέει ότι θα σταματήσει όταν πεθάνει. “Ανατριχιάζω που είμαι ένα από τα άτομα που τραβάει τις περισσότερες selfies στον κόσμο, αλλά χάρη σε αυτό είμαι εδώ τώρα”, λέει.

Credit: 9gag.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta