Αυτή η πορτοκαλί γατούλα φεύγει από το σπίτι της κάθε μέρα για να καθήσει ΕΔΩ!!

Δεν γεννήθηκαν όλα τα ζώα για να είναι εσωτερικά κατοικίδια ζώα. Πολλές γάτες και σκύλοι περνούν αρκετό χρόνο έξω από το σπίτι. Εξερευνούν, μαθαίνουν και γνωρίζουν νέους ανθρώπους.

Ωστόσο, έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι οι γάτες μπορούν να απολαμβάνουν μια τέτοια συμπεριφορά. “Είναι αντικοινωνικές, μόνο για το σπίτι, και standoffish,” μου λένε. “Προτιμούν την διαμονή τους στο εσωτερικό και να είναι μόνες τους.”

Αλλά διαφωνώ πλήρως – και το ίδιο κάνει και αυτή η καταπληκτική γάτα! Η Bubba, η πορτοκαλί τιγρέ γάτα, κάτοικος του Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια, έχει γίνει πρόσφατα viral και όλα αυτά εξαιτίας της αγάπης της για τη γνωριμία νέων ανθρώπων! Δείτε αυτή η γλυκιά γάτα που λατρεύει να κάνει νέους φίλους, η Bubba σίγουρα δεν είναι ντροπαλός!

Ωστόσο, από όλα τα μέρη που απολαμβάνει να εξερευνά υπάρχει ένα μέρος που αγαπά να επισκέπτεται συχνά- και όταν είναι εκεί, αγαπιέται και χαιρετίζεται από όλους, και σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πού η Bubba πηγαίνει κάθε μέρα, και να δείτε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες της.

Η Bubba ,η πορτοκαλί τιγρέ γατούλα μένει λίγα λεπτά μακρυά από τα τοπικά σχολεία

 

Από την υιοθέτησή της το 2009, ο ιδιοκτήτης της Amber Marienthal και η οικογένειά της παρατήρησαν ότι η Bubba προτιμά να βγαίνει έξω από το σπίτι παρά να μένει σε εσωτερικούς χώρους. Αλλά υπάρχει ένα μέρος, ειδικότερα, που η Bubba θέλει να επισκέπτεται πιο συχνά απ ‘όλα …

Το τοπικό λύκειο και γυμνάσιο! Κατά την πρώτη φορά, οι φοιτητές και οι καθηγητές ήταν μπερδεμένοι – αλλά τώρα, η Bubba έχει γίνει αποδεκτή ως ένα άλλο πρόσωπο στο High Leland και Bret Harte Middle.

Τώρα, ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της να περιφέρεται στους διαδρόμους και τις αίθουσες διδασκαλίας που επισκέπτεται.Ως εκ τούτου, έχει γίνει κάπως τοπική διασημότητα – και είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των μαθητών.

Όταν είναι έτοιμη να ξεμυτίσει από το σπίτι ή να εξερευνήσει ένα νέο χώρο, η Bubba απλά νιαουρίζει συνεχώς μέχρι να της ανοίξουν την πόρτα

«Είναι πολύ κοινωνική, και η ίδια δεν έχει κανένα φόβο,” είπε ο Marienthal στην San Jose Mercury News. Αυτή σίγουρα δεν φοβάται να ζητήσει απολαύσεις!

Μόλις τελειώσει τα μαθήματα για την ημέρα, η Bubba απλά θα περπατήσει κάτω στο γήπεδο ποδοσφαίρου για βόλτα και θα περιμένει κι άλλα κατοικίδια, και στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι για ακόμα περισσότερη αγάπη.

Οι μαθητές που τόσο αγαπούν τη Bubba ότι ξεκίνησαν κάποτε την κατασκευή ενός αγάλματος για την γλυκιά τιγρούλα . Αν και το αίτημα δεν έγινε δεκτό, η γατούλα τιμήθηκε με άλλο τρόπο: τη δική της φοιτητική ταυτότητα!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta