Αυτή η Γυναίκα Γιόρτασε το Διαζύγιό της με μια Άκρως Τολμηρή Φωτογράφηση

Η Catherine Marie Haberkorn από την Άιοβα των ΗΠΑ αποφάσισε να γιορτάσει το διαζύγιό της με μια άκρως τολμηρή φωτογράφηση.

Συνεργάστηκε με μια φωτογράφο, την Angela Josephine Ferraro, για να καταγράψει το τέλος της σχέσης της, καίγοντας φωτογραφίες, καταστρέφοντας μια γαμήλια τούρτα, και σκίζοντας το νυφικό της με ένα μαχαίρι.

Η Ferraro, η φωτογράφος, δήλωσε στο BuzzFeed ότι εμπνεύστηκε από μια άλλη φωτογράφηση διαζυγίου που είδε στο Facebook και ήθελε να το δοκιμάσει.

“Η Catherine είναι η μόνη φίλη που γνωρίζω που βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, και της ζήτησα αν θέλει να κάνει τη φωτογράφηση, και εκείνη δέχτηκε”

Η Haberkorn δήλωσε σε συνέντευξη στο BuzzFeed ότι βγαίνοντας από το νυφικό με κορσέ και μπότες συμβολίζει την “έξοδο από τη σχέση.”

“Όταν καταστρέφω τη τούρτα είναι σαν να δηλώνω ότι η σχέση έχει τελειώσει για τα καλά,” προσθέτει.

Από τότε που η Ferraro δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook τη Παρασκευή, έχει “απολύτως εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα και μακριά έχουν φτάσει οι φωτογραφίες και πόσο πολλοί άνθρωποι τις έχουν δει. ”

“Είχα περίπου 350 like στη σελίδα μου στο Facebook τη Παρασκευή πριν ανεβάσω το άλμπουμ. Από τη Παρασκευή μέχρι σήμερα, έχω πάνω από 14.000 like και σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές! Είναι μεγάλη τιμή μου που αρέσει σε τόσους πολλούς και έχουν επικοινωνήσει μαζί μου!”

Η Haberkorn πρόσθεσε ότι η φωτογράφηση ήταν τόσο διασκεδαστική και προτείνει τη φωτογράφηση διαζυγίου για όσους είναι πρόθυμοι να το κάνουν.

???

Εσείς θα δοκιμάζατε μια τέτοια φωτογράφηση; Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta