Αυτή είναι η Φωτογραφία του Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο που Σαρώνει στο Διαδίκτυο. Μόλις την δείτε την Καλύτερα θα Καταλάβετε!

Οι πρώτες εβδομάδες της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ έχει αφήσει τους Αμερικανούς, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο μουδιασμένους, με μια γλυκόπικρη προσμονή για το μέλλον. Ο πρώην φωτογράφος του Ομπάμα, ο Pete Souza, ακολούθησε επί δύο θητείες τον πρώην πρόεδρο, αποκαλύπτοντας διαφορετικές πλευρές του Ομπάμα. 

Ο Souza έχει κρατήσει το λογαριασμό του στο Instagram, έχοντας 772.000 ακόλουθους, και μοιραζόταν τις φωτογραφίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Αυτή την εβδομάδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ομπάμα, όπου είχε συναντηθεί με τρεις κορυφαίους συμβούλους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τη μέση και κάτω, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι και οι τρεις σύμβουλοι είναι γυναίκες, φορώντας φούστες και ψηλοτάκουνες μπότες.

Meeting with top advisors. This is a full-frame picture. I guess you’d say I was trying to make a point.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Souza (@petesouza) στις

Η φωτογραφία συνοδεύεται με τη λεζάντα: «Συνάντηση με τους κορυφαίους συμβούλους. Η φωτογραφία δεν είναι κομμένη. Θα λέγατε ότι προσπαθώ να πω κάτι.»

Η φωτογραφία έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του Τραμπ, που είναι περικυκλωμένος από άντρες συμβούλους, της καυκασιανής φυλής. Την πρώτη εβδομάδα της προεδρίας του, ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα που απέτρεπε τις οργανώσεις που προωθούν ή εκτελούν αμβλώσεις, να λάβουν επιχορήγηση. Οι κριτικές υποστηρίζουν ότι αυτή η πολιτική απόφαση θα αυξήσει τις επικίνδυνες παράνομες αμβλώσεις, όπως και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. 

Ας ελπίσουμε στο μέλλον τα πράγματα να αλλάξουν, και να δούμε περισσότερες γυναίκες στον Λευκό Οίκο να αναλαμβάνουν πολιτικές θέσεις. 

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta