Αυτή είναι η Αμφιλεγόμενη Φωτογραφία του Τραμπ που Προκάλεσε Παγκόσμιο Σάλο. Δείτε την και πείτε μας τη Γνώμη σας!

Μία αμφιλεγόμενη ευαγγελίστρια επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον πρόεδρο Donald Trump και μία φωτογραφία τους έχει γίνει viral αφού πολλοί σχολίασαν πως την κοιτούσε παράξενα ενώ εκείνη κάθισε μπροστά του.

Η Paula White, μία υποστηρίκτρια και σύμμαχος του Trump, πήρε μέρος σε μία στρατηγική συνάντηση μαζί με άλλες αμφιλεγόμενες προσωπικότητες όπως τον Wayne LaPierre, τον επικεφαλής του NRA.

Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ο Trump να τραβάει την καρέκλα για την White για να την βοηθήσει να καθίσει. Καθώς το κάνει, ωστόσο, φαίνεται σαν να την κοιτάει στον ποπό.

Οι Ευαγγελιστές έχουν στηρίξει πολύ έντονα τον Trump, συμπεριλαμβανομένου και τoν πρόεδρο του Liberty University, Jerry Falwell Jr., ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καμπάνια του προέδρου.

‘Πιστεύω πως ο Trump είναι πιο πολύ ένας από μας. Δεν είναι ελιτιστής. Δεν μας υποτιμάει,’ είπε ο Falwell στο The Washington Post.

Η White και στο παρελθόν έχει εξυμνήσει τον Trump και έχει μιλήσει για τις πνευματικές του απόψεις και την σχέση του με τον Θεό, λέγοντας πως όσοι τον ήθελαν αποκομμένο από την πνευματικότητα είχαν άδικο.

Εσείς τι άποψη έχετε για τον νέο πρόεδρο της Αμερικής;

Credit: opposingviews.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta