Αυτά τα 7 αδέρφια είναι σχεδόν ίδια. Όταν όμως δείτε τον 8ο, θα μείνετε άφωνοι.

O Jeff Pumer πάντα αναρωτιόταν ποιοι ήταν οι βιολογικοί γονείς του. Είχαν περάσει μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο των θετών γονιών του όταν αποφάσισε να ψάξει τους βιολογικούς του γονείς , που τον άφησαν 45 χρόνια πριν.

Το πιστοποιητικό γεννήσεώς του έγραφε πάνω το όνομα της μητέρας του: Lynn Patricia Smith. Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν είχε αποτελέσματα, αφού το όνομά της ήταν πολύ συνηθισμένο.

Αλλά μία μέρα πέρυσι, αποφάσισε να ψάξει ξανά. Και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Συνειδητοποίησε ότι η βιολογική του μητέρα είχε πεθάνει όταν βρήκε την ανακοίνωση του θανάτου της στο διαδίκτυο. Αλλά είχε οικογένεια: είχε παντρευτεί έναν άντρα με το όνομα Alfred Deeb και μαζί είχαν κάνει 9 παιδιά.

Όταν έψαξε το όνομά του στο Facebook, είδε μία φωτογραφία που ήξερε ότι ήταν αυτό που έψαχνε. Έδειχνε 7 άντρες σχεδόν πανομοιότυπους. Μοιάζανε αρκετά και με τον ίδιο. Αφού βρήκε στοιχεία για αυτόν τον Alfred Deeb, αποφάσισε να πάει να τον συναντήσει για να μάθει αν όντως ήταν ο βιολογικός του πατέρας.

Τον πήρε τηλέφωνο και γρήγορα η συζήτηση έγινε συναισθηματικά φορτισμένη: τα γενέθλια του Jeff επιβεβαίωναν ότι ήταν γιος του.

Είπε, ¨Χτες ήταν τα γενέθλιά σου Jeff και προσευχήθηκα για σένα όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια.»

Μπορεί να μην βρήκε ποτέ τη μητέρα του, αλλά απέκτησε μία τεράστια οικογένεια. Για να δείτε τις συγκινητικές λεπτομέρειες της ιστορίας του, δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: sugklonistiko.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta