Φόρεσε το Μαγιό της και Ξάπλωσε στον Ήλιο. Σοκαρισμένη, ΔΕΝ μπορούσε να Πιστέψει ΤΙ βλέπει στην Κοιλιά της…

Μια χρήστης του Imgur με το όνομα blondbombshell, η οποία ήταν 4 μηνών έγκυος, έκανε ηλιοθεραπεία όταν πρόσεξε κάτι παράξενο στην κοιλιά της.

Φαίνεται πολύ ξεκάθαρα να είναι πιο φουσκωμένη από τη μία πλευρά…

Η ανήσυχη μητέρα έψαξε στο φόρουμ μιας σελίδας και ρώτησε και άλλους αν είχαν κάτι παρόμοιο.
Τελικά δεν ήταν και κάτι τόσο ασυνήθιστο…

«Ο δικός μου έχει την τάση να προτιμά την αριστερή πλευρά σχεδόν όλη την ώρα. Ο τελευταίος μου γιος (είχε μια πλευρά που προτιμούσε και κλωτσούσε αλλά δε θυμάμαι ποια). Ήταν κάπως έτσι μέχρι που μεγάλωσε κι άλλο η κοιλιά μου.»

«Στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, η κοιλιά ήταν μεγαλύτερη από τη δεξιά πλευρά. Στις 17 εβδομάδες καταλαβαίνω ότι η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη από δεξιά. Σ’ ευχαριστώ DD που μου τέντωσε τους μυς.»

«Το πάνω αριστερό κομμάτι της κοιλιάς μου ήταν το πρώτο σημάδι του εξογκώματος του μωρού μου. Ο υπέρηχος έδειξε ότι ήταν το κεφάλι του δεύτερου μωρού, στο πρώτο μωρό αρέσει να κουρνιάζει το κεφάλι του στην ουροδόχο κύστη μου. Τώρα βρίσκομαι στις 19 εβδομάδες και ακόμα νιώθω το κεφάλι του δεύτερου μωρού να ξεπετάγεται. Άλλα τώρα η κοιλιά μου είναι μεγάλη!»

«Για μένα, το φούσκωμα πάει στη μία πλευρά όταν η ουροδόχος κύστη μου έχει γεμίσει έστω και στο ελάχιστο. Αλλά σε μένα είναι όλα στην αριστερή πλευρά. Όμως μου φαίνεται τόσο αστείο! Ουάου, υπάρχει ένα μωρό εδώ! Μάλλον πρέπει ΠΑΛΙ να πάω στην τουαλέτα!»

Επικοινώνησε με έναν γιατρό για να της εξηγήσει το θέμα, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.
Εν τω μεταξύ, εσείς έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο;

Credit: liftbump.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta