Απίθανο φωτογραφικό πρότζεκτ αποτυπώνει το πόσο πολύ Αλλάζουμε με τα Χρόνια!

Μερικές φορές, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες μας από τότε που ήμασταν στην εφηβεία, δεν μπορούμε παρά να γελάσουμε. Αλλά εκείνη την εποχή, είχαμε τόσες πολλές ανησυχίες και ανασφάλειες!

Μια μέρα, η Merilee, η οποία δουλεύει σαν σχεδιάστρια στο Salt Lake City, και μια φίλη της συζητούσαν για τα εφηβικά τους χρόνια και τους ήρθαν πολλές αναμνήσεις στο μυαλό.

Θυμήθηκαν ότι τα πράγματα τότε ήταν αρκετά δύσκολα. Άλλοι φορούσαν σιδεράκια και άσχημα γυαλιά, κάποιοι δεν ταίριαζαν σε καμία παρέα και άλλοι αντιμετώπιζαν το bullying στο σχολείο, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν κόμπλεξ. Η Merilee εμπνεύστηκε από αυτήν την συζήτηση κι έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ.

Ζήτησε από διάφορους να βρουν μια παλιά τους φωτογραφία και να δείξουν πόσο είχαν καταφέρει να αλλάξουν όλα αυτά τα χρόνια.

«Θέλω ο κόσμος να είναι περήφανος γι’αυτό που έχει γίνει. Θέλω οι νέοι άνθρωποι να βλέπουν ότι αυτή είναι απλά η αρχή και ότι δεν έχει νόημα να επηρεάζεσαι από τους bullies. Επίσης, θέλω να δείξω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο πρότζεκτ όχι μόνο ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες αλλά έχουν γίνει υπέροχοι άνθρωποι.

Ο καθένας μας είναι μοναδικός και αυτό είναι υπέροχο, γιατί οι διαφορές μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από όλους. Αυτό το πρότζεκτ είναι για τα φυτά, τους σπασίκλες, τα θύματα της μόδας, για το παρελθόν και το παρόν σας, για όλους σας!», λέει η Merilee.

Merilee, η δημιουργός του πρότζεκτ, στα 11 και στα 35

Autumn, στα 13 και στα 32

Becca, στα 12 και στα 29

Brooke, στα 9 και στα 33

Joe, στα 15 και στα 33

Stacey, στα 11 και στα 28

Cynthia, στα 11 και στα 36

Heidi, στα 13 και στα 31

Mark, στα 19 και στα 38

Laura, στα 12 και στα 41

Daisy, στα 8 και στα 39

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta