Απέτυχε ο γαμπρός, σχόλασε ο γάμος: Νύφη έδιωξε τον γαμπρό επειδή ήταν αγράμματος!

Μια νύφη από την επαρχία Uttar Pradesh στην Ινδία, η οποία ήταν μορφωμένη, αποφάσισε να αξιολογήσει τις γνώσεις και το πνευματικό επίπεδο του μελλοντικού της συζύγου και έτσι αποφάσισε να τον υποβάλει σε ένα τεστ… κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους.

Μιας και η γυναίκα ήθελε να διαπιστώσει πόσο μορφωμένος ήταν ο υποψήφιος γαμπρός, του έδωσε ορισμένα χαρτονομίσματα και του ζήτησε να τα μετρήσει, ενώ το μυστήριο μόλις είχε ξεκινήσει.

Όταν εκείνος απέτυχε στο αριθμητικό τεστ, η νύφη ακύρωσε τον γάμο τους, κάτι που οδήγησε σε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Τελικά, το θέμα έπρεπε να κλείσουν οι τοπικές αρχές του χωριού της κοπέλας, όπου και εξελισσόταν ο γάμος.

Λίγο αργότερα, ο γαμπρός με την οικογένειά του, μετά από τις πιέσεις των οργάνων, αποχώρησαν για το κρατίδιο Bihar, όπου και κατοικούν.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Press Trust of India, η νύφη υποψιαζόταν πως ο γαμπρός είναι αναλφάβητος, με την οικογένειά της να είναι σύμφωνη με την πράξη της, δηλαδή του τεστ, κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta