Ανατριχιαστικό: Συγκλονιστική Εικόνα αποτυπώνει τη στιγμή που η Ψυχή ενός Άντρα φεύγει από το Σώμα του!

Πιθανότατα είναι η μεγαλύτερη ερώτηση που ποτέ δεν θα απαντηθεί: Τι μας συμβαίνει αφού πεθάνουμε; Για όσους πιστεύουν στη μετά θάνατο ζωή, αυτή η εικόνα πιθανώς επιβεβαιώσουν τα πιστεύω τους.

Τραβηγμένη από τον οδηγό φορτηγού, Saul Vazquez, στο Kentucky την Τετάρτη το απόγευμα, δείχνει τη στιγμή που η ψυχή ενός άντρα φεύγει από το σώμα του.

Από τότε που την ανάρτησε στο Facebook έχει γίνει viral και πολλοί πιστεύουν ότι αποδεικνύει την ύπαρξη της ψυχής. Ο Vazquez λέει πως τράβηξε την φωτογραφία περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης από το φορτηγό, ενώ πήγαινε με το φορτηγό του σε ένα δρομολόγιο.

Ανέβασε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: ‘ Προσέξτε καλά την σκιά ακριβώς πάνω από τη σκηνή. Ελπίζω μόνο να είναι καλά όλοι όσοι ήταν εκεί.’

Πράγματι, ένας μοτοσικλετιστής, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί φέρεται να είχε χτυπήσει πολύ άσχημα σε ένα τρακάρισμα εκείνη τη μέρα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων του. Ο μοτοσικλετιστής αυτός φαίνεται να ήταν το μόνο άτομο που είχε εμπλακεί στο τρακάρισμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta