21 Ανατριχιαστικές εικόνες που θα σας κάνουν να Χάσετε τον Ύπνο σας!

Τον τελευταίο καιρό ανεβάσαμε μερικά άρθρα μεταφυσικού και ανατριχιαστικού περιεχομένου και η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη. Μερικοί μας παρότρυναν να δημιουργήσουμε και μερικά ακόμη άρθρα αυτού του περιεχομένου καθώς τα θεωρούν ενδιαφέρον. Αυτή την φορά λοιπόν σας βρήκαμε μερικές ακόμη φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε ετούτη την ώρα…

Δείτε τις φωτογραφίες :

Το 1964, ένας άνδρας πήρε μια φωτογραφία από ένα κορίτσι που στέκεται από μόνη της. Όταν την είδε εκτυπωμένη είδε ότι εμφανίστηκε κάποια μορφή από το πουθενά.

Μια μυστηριώδης γυναίκα πιάστηκε σε μια φωτογραφία Προέδρου John F. Kennedy αφού πυροβολήθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις 22 Νοεμβρίου, 1963. Ούτε αυτή , ούτε οι φωτογραφίες της βρέθηκανποτέ.

“The Madonna with Saint Giovannino” είναι ένα έργο του 15ου αιώνα από Domenico Ghirlandaio. Κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα, ένα παράξενος ιπτάμενος δίσκος εμφανίζεται ενώ ένας άνδρας και ο σκύλος του κοιτάνε τι είναι αυτό.​

Οι άνθρωποι είδαν ένα παράξενο φως σε σχηματισμούς τον Μάρτιο του 1997 στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Τριγωνικά και σταθερά φώτα έχουν επίσης αναφερθεί. Είναι ακόμα άγνωστο τι προκάλεσε αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται από χιλιάδες κατοίκους.

Ένα ζευγάρι πήρε μια φωτογραφία από ένα πλάσμα 80 πόδια μήκους που κολύμπουσε κοντά τους το 1964. Το θαλάσσιο τέρας κολύμπησε μακριά, αλλά όχι πριν ανοίξει το μεγάλο του στόμα προς αυτούς.

Σε μια σκηνή από ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928, μια γυναίκα θεωρείται ότι περπατούσε στο δρόμο κρατώντας στο αυτί της με κάτι που φαίνεται να είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Αργά το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου και νωρίς το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, το Great Los Angeles Air Raid πραγματοποιήθηκε. Επίσης γνωστό ως Μάχη του Λος Άντζελες, αυτό του πίστευαν πολλοί ήταν ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι ένα εξωγήινο σκάφος.

Στη Νότια Αφρική μεγάλοι κύκλοι διαμέτρου 15 μέτρων εμφανίστηκαν. Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το πώς εμφανίστηκαν αυτοί οι κύκλοι. Μια θεωρία λέει ότι είναι τερμίτες άμμου που είναι υπεύθυνοι για το φαινόμενο αυτό. Παρά το γεγονός ότι οι κύκλοι είναι πολύ μεγάλοι για να μπορεί αυτό το είδος να κάνει κάτι τέτοιο.

Ένα άγνωστο αντικείμενο παρατηρήθηκε σε τροχιά στο διάστημα το 1960, πριν εξαφανιστεί.

Ο Peter Berthelot πήρε μια φωτογραφία της συζύγου του, Diane, ενώ επισκέπτονταν την Εκκλησία Worstead στο Norfolk, Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία μια παράξενη γυναίκα που δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους εμφανίστηκε. Το ζευγάρι μίλησε στο εφημέριο που τους ενημέρωσε ότι ήταν το White Lady, ένας θεραπευτής και κάτοικος φάντασμα της εκκλησίας.

Σε μια οικογενειακή φωτογραφία στο νέο τους σπίτι. Όταν η φωτογραφία εμαφνίστηκε, ένα νεκρό σώμα κρέμεται ανάποδα που παράξενα εμφανίστηκε.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πτήσης στο φεγγάρι από το Απόλλων 17 δείχνει μια πυραμίδα.

Ένα παράξενο φως συνεχίζει να εμφανίζεται στο Hessadalen Valley, Νορβηγία. Ο λευκό-κίτρινος φωτισμός επιπλέει πάνω από το έδαφος από μόνος του, ως επί το πλείστον ήταν ορατό μεταξύ του 1981 και του 1984, έως και 20 φορές την εβδομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, το παράξενο φως έχει εμφανιστεί μόνο περίπου 10 έως 20 φορές ανά έτος. Μέχρι σήμερα, οι ερευνητές δεν έχουν καμία συγκεκριμένη εξήγηση για την εμφάνισή του.

Μια γυναίκα φωτογράφισε ένα μεγάλο ζώο που εντοπίστηκε στο κατώφλι της στο Sarasota County, Florida το 2000. Οι φωτογραφίες εστάλησαν στο τμήμα του σερίφη ανώνυμα από τη γυναίκα με αποτέλεσμα να πιάσουν το πλάσμα και να δουν ότι ήταν ένας πίθηκος.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1963 και θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο διάσημες παραφυσικές εικόνες. Τραβήχτηκε στην Revered KF Lord Εκκλησία Newby στην Αγγλία, η φωτογραφία έχει αναλυθεί από ειδικούς πολλές φορές. Η τρομακτική κρυμμένη εικόνα είναι κοντά στο θυσιαστήριο και ο Κύριος ήταν ανένδοτος ότι ήταν το μόνο πρόσωπο στο δωμάτιο.

Ένας μουσουλμάνος μηχανικός παρατηρήσει μια γυναίκα στην κορυφή της στέγης στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας στην Αίγυπτο. Πιστεύοντας ότι ήταν μια γυναίκα προσπαθεί να δει τι είναι, η αστυνομία διερεύνησε το θέμα και δεν βρήκαν τίποτα. Η Παναγία των Zeitoun παρατηρήθηκε για δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το 1968.

Μια μορφή από τον τρίτο όροφο φαίνεται να παρακολουθεί δύο άνδρες εν ώρα εργασίας το 1918.

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι περίεργο στο κλείσιμο των θυρών του Hampton Court στο Λονδίνο, Αγγλία. Οι φρουροί δεν βρήκαν τίποτα, όταν έφτασαν στο σημείο. Το φάντασμα πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πολλά πνεύματα που στοιχειώνουν αυτό το βασιλικό παλάτι.

Πηγή: apisteuta.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta