Αναδημιουργεί Φωτογραφίες Διάσημων από το Instagram με τον πιο Ξεκαρδιστικό Τρόπο! Η 5η είναι Τραγική!

Δεν είναι μυστικό ότι η μητρότητα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από τις φαινομενικά τέλειες ζωές των διάσημων μαμάδων όπως τις παρουσιάζουν στο Instagram.

Απλά ρωτήστε την Celeste Barber.

Η Αυστραλιανή κωμικός μιμείται εμβληματικές φωτογραφίες της Kim Kardashian West, της Jennifer Lopez και της Coco Austin από το Instagram – δείχνοντας ότι η μητρότητα δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται.

Πρόσφατα, η Kim Kardashian West, η οποία γέννησε τον γιο της, Saint, στις 5 Δεκεμβρίου, έγινε πρωτοσέλιδο επειδή πρωταγωνίστησε στο πιο πρόσφατα βίντεο κλιπ της Fergie, Milf$.

Στο βίντεο κλιπ η σταρ είναι βρεγμένη και φοράει ένα μπλουζάκι από λάτεξ με βαθύ ντεκολτέ. Η Barber μιμήθηκε την φωτογραφία και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. “Κάτι με κάνει να πιστεύω ότι το γάλα της Kim ήταν ζεσταμένο. Και ναι, ο άντρας μου ξέρει πόσο τυχερός είναι”, γράφει στην λεζάντα.

Η Barber επίσης μιμείται και τις φωτογραφίες στις οποίες οι μαμάδες δείχνουν την επιστροφή τους στα αρχικά τους κιλά.

Πρόσφατα αντέγραψε μία selfie της Coco Austin, στην οποία καλωσόριζε την κόρη της, Chanel, στις 28 Νοεμβρίου με τον άντρα της, Ice-T. Στην φωτογραφία, η Coco κρατάει το μωρό στον ώμο της, η μέση της είναι μαζεμένη με κορσέ και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι άψογα. Αν και οι περισσότερες μαμάδες δεν μπορούν να νιώσουν σαν την Coco, σίγουρα θα γελάσουν με την προσπάθεια της Barber.

Η κωμικός πόζαρε με τον γιο της στον γοφό φορώντας δύο εσώρουχα και έναν “κορσέ” δεμένο χαλαρά γύρω από την μέση της.
“Οι κορσέδες είναι το μικρότερο πρόβλημα σας”, γράφει.

Η ζωή με παιδιά δεν είναι εύκολη, ρωτήστε όποια μητέρα θέλετε. Αλλά όταν η Jennifer Lopez κοινοποίησε μια φωτογραφία της με τον γιο της να της κάνει μασάζ στο κεφάλι, έκανε την μητρότητα να μοιάζει με ευτυχία.

Η Barber αντέγραψε την φωτογραφία και έγραψε: “Όταν ο μικρός σου άντρας σε βοηθάει να συγκεντρωθείς πριν από ένα μεγάλο σόου/πλύσιμο.”

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Ξεκίνησε πέρσι τον Ιανουάριο σαν πείραμα για να δει πώς θα ήταν αν ένας κανονικός άνθρωπος φωτογράφιζε τον εαυτό του να κάνει αυτά που κάνουν οι πλούσιοι.

Αν και πρόσφατα έχει επικεντρωθεί στις μαμάδες, έχει μιμηθεί και φωτογραφίες της Kylie Jenner, της Rita Ora και μερικών μοντέλων.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta