Αναδημιουργεί τους Εφιάλτες του για να δείξει ΤΙ τραβάει κάθε φορά που Κοιμάται. Το Αποτέλεσμα; Θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!

O φωτογράφος Nicolas Bruno περνάει τις μέρες του όπως και όλοι εμείς, αλλά οι νύχτες του είναι πολύ διαφορετικές και τρομακτικές. Ο 22χρονος υποφέρει από υπνική παράλυση εδώ και 7 χρόνια τώρα, που σημαίνει πως βιώνει τους εφιάλτες του πολύ πιο έντονα από τους υπόλοιπους.

Η υπνική παράλυση είναι μία πάθηση που συμβαίνει όταν είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην κατάσταση (REM) στον ύπνο μας. Όταν συμβαίνει, το μυαλό του Bruno μένει ξύπνιο και βιώνει τρομακτικές παραισθήσεις. Αυτό τον οδήγησε σε αϋπνία και κατάθλιψη: ‘Νόμιζα ότι είχε μπει μέσα μου κάποιος δαίμονας.’

Όλα άλλαξαν όμως όταν ένας καθηγητής στο σχολείο του του είπε να καταγράφει ότι έβλεπε. Από τότε καταπολεμάει τους φόβους του χρησιμοποιώντας την φωτογραφία.

‘Αυτό το πρότζεκτ μου έχει δείξει ποιος είμαι. Μου έδωσε δύναμη να παραμείνω δυνατός, να δημιουργώ και να επικοινωνώ με ανθρώπους. Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς αυτό.’

Περισσότερες πληροφορίες: nicolasbrunophotography.com | FacebookInstagram

Πώς σας φαίνεται η δουλειά του;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta