Αλήθεια ή Ψέμα; Αράχνη τεραστίων διαστάσεων εντοπίστηκε στο Google Earth. Δείτε το βίντεο και πείτε μας τη Γνώμη σας!

Την περασμένη εβδομάδα, ένας χρήστης του YouTube με το παρατσούκλι MexicoGeek ανέβασε ένα βίντεο με ένα παράξενο περιεχόμενο από την εφαρμογή της Google Earth και υποτίθεται ότι βρίσκεται σε νησί κοντά στις ακτές του Μεξικό. 

Ο MexicoGeek το αποκαλεί τεράστιο έντομο, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι είναι μια τεράστια αράχνη ή κάβουρας.

Σε κάθε περίπτωση, αναμφίβολα φαίνεται τεράστιο. Όταν το βίντεο μοιράστηκε στην ιστοσελίδα UFO Sightings Dailycase, ανέφεραν ότι το πλάσμα είναι αρκετά μεγάλο για να καταβροχθίσει ένα ολόκληρο άνθρωπο.

Υπάρχει όμως μια μικρή παράβλεψη σε όλο αυτό. Πέρα από το γεγονός της σχέσης των τεράστιων αραχνών με εξωγήινους, φυσικά.

Από όσους ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει την τεράστια αράχνη, δεν έχει αποκαλύψει τις συντεταγμένες. Αυτό και μόνο, μας βάζει σε σκέψεις ότι το βίντεο ίσως είναι επεξεργασμένο και έχει δημιουργηθεί εσκεμμένα.

Ακόμα και αν το βίντεο είναι αληθινό, ίσως να συμβαίνει κάτι άλλο, από την πρώτη εντύπωση που μας προκαλείται. Υπάρχει ένα φαινόμενο, που καλείται παρειδωλία, κατά το οποίο ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο. Για παράδειγμα τα παράθυρα του κάτω σπιτιού μας κάνουν να νομίζουμε ότι βλέπουμε ένα πρόσωπο με μισόκλειστα μάτια.

Έτσι λοιπόν, αν δεν είναι αράχνη ή κάβουρας, τότε τι είναι; Είναι δύσκολο να το προσδιορίσουμε, αλλά κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί απλά να είναι συσσώρευση άλγης στους βράχους.

Μια άλλη θεωρία αναφέρει ότι ίσως κοιτάζουμε σε ένα άνοιγμα σε σπηλιά, που ίσως κρύβεται κάποιο άλλο πλάσμα! Όπως και να χει είναι τρομακτικό!

Δείτε το αμφιλεγόμενο βίντεο:

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta