Ίαν Στρατής: Βούρτσιζε τα δόντια του την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Ανδρέας Λέοντας

To φαβορί για το X-Factor ήταν μάλλον ο Ίαν Στρατής, αν και όταν μια λαϊκή φωνή είναι μέσα στο παιχνίδι δεν πρέπει να την ξεγράψεις. Ο καλός του φίλος Αντρέας Λέοντας κέρδισε το talent show, αλλά ο Ίαν Στρατής δεν πτοήθηκε ούτε στιγμή. Και έκανε πλάκα στον φίλο του…
Σήμερα λοιπόν, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή», φιλοξένησε τον μεγάλο νικητή του μουσικού show, που έριξε αυλαία την Παρασκευή. Ο Ανδρέας Λέοντας μίλησε μέσω skype ο Ανδρέας Λέοντας με τους δημοσιογράφους της εκπομπής και μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδια του το υπόλοιπο διάστημα.

Όταν λοιπόν ξεκίνσε να μιλά για τα επόμενα βήματά του, ο Ίαν Στρατής εισέβαλε στο δωμάτιο απροειδοποίητα! Μάλιστα, έκλεισε με δύναμη την πόρτα και κατευθύνθηκε άμεσα προς το μπάνιο, χωρίς να έχει καταλάβει πως ο συμπαίκτης του βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

Οι δύο τους όπως φαίνεται μένουν στο ίδιο δωμάτιο. Ο Ίαν λοιπόν, μετά και από κάλεσμα των παρουσιαστών, έκανε και πάλι τα… δικά του. Αποφάσισε λοιπόν να τους πει την δικιά του «καλημέρα» με την οδοντόβουρτσα στο στόμα και χαμογελόντας στην κάμερα την ώρα που βούρτσιζε τα δόντια του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επική του αντίδραση.

Πηγή: e-radio.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta