“Ήμουν στο Πάρτι όταν ξαφνικά ένιωσα ότι πρέπει να πάω Τουαλέτα..” – Δείτε την ΠΙΟ Κωμικοτραγική Ιστορία με Διάρροια όλων των Εποχών!

Ρωτήσαμε την κοινότητα του BuzzFeed για να μας εξιστορήσουν την πιο αστεία και παράλληλα πιο φοβερή εμπειρία με διάρροια. Οι απαντήσεις ήταν απίστευτες, αλλά μια ιστορία ξεχώρισε. Παρακάτω είναι η ιστορία της κοπέλας με το ψευδώνυμο mauram42. Ετοιμαστείτε για γέλια και κλάμματα!

Για χάρη της ιστορίας, θα αναφερόμαστε στη “mauram42” ως Κάρολ.

Τα πάντα ξεκινούν αρκετά αθώα: “Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο κολέγιο, και έπαιρνα αντιβίωση. Όμως είχαν επιπτώσεις στο πεπτικό μου σύστημα.”

Μιας και ήταν η πρώτη της χρονιά, η Κάρολ αποφάσισε να μην αφήσει τα εντερικά της προβλήματα να καταστρέψουν το Σαββατοκύριακό της: “Ήξερα ότι θα έβλεπα ένα συγκεκριμένο αγόρι σε ένα πάρτυ, και έτσι φόρεσα τη πιο στενή μου φούστα και πιθανόν ήπια λιγάκι παραπάνω από όσο έπρεπε.”

Πέρασαν μερικές ώρες και η Κάρολ πήγε στο δωμάτιο της εστίας του παιδιού, και τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δυσοίωνα.

“Είχε κρεβάτι σε κουκέτα, που χρειαζόταν λίγο δεξιοτεχνία για να ανέβεις, αλλά καταλήξαμε να ανεβούμε και να αράξουμε εκεί. ”

“Εξαιτίας του κακού ελέγχου του γαστρεντερικού προβλήματος, κράτησα τις περιπτύξεις από τη μέση και πάνω, από φόβο ότι θα χάσω τον έλεγχο των εντερικών μυών. ”

Ο τύπος πρότεινε η Κάρολ να κοιμηθεί εκεί, και εκείνη απερίσκεπτα συμφώνησε. Τότε τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα…

“Είχα τόσο άσχημο πόνο στη κοιλιά που δε μπορούσα να αποκοιμηθώ. Αποφάσισα ότι ήταν αδύνατον να κατέβω χωρίς να ξυπνήσω εκείνον ή το συγκάτοικό του, και έτσι… ”

“Όταν σιγουρεύτηκα ότι αποκοιμήθηκε, γύρω στις 3 π.μ., πολύ προσεκτικά διαχώρισα τα οπίσθιά μου για να αεριστώ όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα, αλλά βγήκε υγρό.  ”

“Μιλάω για κανονική διάρροια, που όταν κάθεσαι στη λεκάνη βγαίνει χωρίς να μπορείς να ελέγξεις.”

*βαριές αναπνοές*

“Πανικοβλήθηκα. Μπορούσα να νιώσω τη φούστα και το εσώρουχό μου μετά βίας να συγκρατούν το χάος (ευτυχώς φορούσα στενή φούστα και ακόμα δεν υπήρχαν διαρροές). ”

Αλλά τότε το αγόρι ξύπνησε.

Η Κάρολ ήξερε ότι έπρεπε να δραπετεύσει, αλλά πως;

“Πάνω στο πάνικό μου, το έκανα αυνανισμό για να του αποσπάσω τη προσοχή. ”

*πιο βαριές αναπνοές*

Όταν τελείωσε, αμέσως είπε ότι έπρεπε να φύγει, αλλά εκείνος επέμενε να την συνοδέψει σπίτι.

Η Κάρολ τον μετέπεισε, και την συνόδεψε έξω από την πόρτα του στο σκοτάδι.

“Ήμουν κατακόκκινη σαν παντζάρι από την ντροπή που κατέφυγα σε μια τέτοια λύση για να κρύψω το άλλο πρόβλημα, και έπρεπε να πάω τουαλέτα αμέσως. ”

“Περπάτησα σπίτι, σε όλο το πανεπιστήμιο, έχοντας διάρροια να τρέχει στα πόδια μου…και συνειδητοποίησα ότι ξέχασα τα κλειδιά μου στο σπίτι του.”

“Ευτυχώς, , ο φύλακας με άφησε να μπω στον κοιτώνα, με όλο το μεγαλείο της διάρροιας να είναι εμφανές.”

Έμαθε ένα πολύτιμο μάθημα εκείνη τη μέρα: “Περιττό να πω, δεν έχω ξαναπιεί αλκοόλ ενώ παίρνω αντιβίωση από εκείνη τη μέρα. ”

Και το καλύτερο; “Κατέληξα να έχω σχέση με εκείνο τον τύπο για σχεδόν τρία χρόνια μετά από αυτό το γεγονός. ”

“Και έμαθα πριν από ένα χρόνο ότι δεν είχε καμία ιδέα για όσα έπαθα στο κρεβάτι του εκείνο το πρώτο βράδυ, αλλά θυμήθηκε με χαρά τον αυνανισμό…”

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta