Έχεις πεθάνει και βαριέσαι στη γη; Εταιρεία σου προσφέρει ταξίδι στο… φεγγάρι!

Ταξίδια στο φεγγάρι προσφέρει μία εταιρεία, με έναν όρο όμως: ο πελάτης να είναι αποτεφρωμένος. Α, και να τους έχει δώσει πριν πεθάνει 12.000 δολάρια…

Η επιχείρηση Elysium Space, λοιπόν, διοργανώνει ταξίδια στο φεγγάρι μεταφέροντας ανθρώπινη τέφρα για όποιον έχει ως τελευταία επιθυμία να θαφτεί εκεί. Βέβαια το κόστος είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αφού ξεκινάει από τα 9.950 δολάρια για τους πρώτους 50 συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια θα κοστίζει 11.950 δολάρια.

Η εταιρεία που έχει ως έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ιδρύθηκε το 2013 και έβαλε σε εφαρμογή την πρωτοποριακή αυτή ιδέα τον περασμένο Αύγουστο συνάπτοντας συμβόλαιο με την Astrobotic Technology.

Η εταιρεία ελπίζει τα πρώτα ταξίδια στο φεγγάρι να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Οι οικογένειες που επιλέγουν τις διαστημικές υπηρεσίες μας έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το διάστημα ή το νυχτερινό ουρανό, για ποιητικούς λόγους ή επειδή αγαπούν την ιδέα μιας διαστημικής πτήσης εις μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων“, ανέφερε ο ιδρυτής της εταιρείας και πρώην μηχανικός της NASA, Thomas Civeit.

Οι φιλοδοξίες όμως της Elysium επεκτείνονται και πέρα ​​από το ηλιακό σύστημα. Η εταιρεία ελπίζει να προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία – την “Milky Way Memorial” – όπου τα ανθρώπινα λείψανα θα αποστέλλονται στο διάστημα και θα απελευθερώνονται εκεί.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta