Έπος: Η στιγμή που η ‘βαρόνη των σουτιέν’ παίρνει αγκαλιά 46χρονο άνδρα, γιατί τον πέρασε για παιδί

Γκάφα σε άλλο επίπεδο από τη μεγιστάνα στον χώρο των εσωρούχων Michelle Mone, η οποία βρέθηκε ενώπιον 3.000 ατόμων στο Βιετνάμ και πήρε αγκαλιά το “παιδί με τα λουλούδια”…

Μόνο που δεν ήταν παιδί, αλλά ένας 46χρονος παντρεμένος άνδρας.

Η ‘βαρόνη των σουτιέν’ όπως είναι γνωστή ήταν προσκεκλημένη σε Συνέδριο για επιχειρηματίες στο Βιετνάμ. Κάποια στιγμή, το “αγόρι” την πλησίασε για να της δώσει λουλούδια κι εκείνη σκέφτηκε, ότι θα ήταν ωραία ιδέα, να τον πάρει αγκαλιά, για μία selfie.

Μόνο που δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο για έναν 46χρονο άνδρα, ώσπου η γυναίκα του, που επίσης ήταν στο κοινό, φώναξε: “Άσ’τον κάτω, είναι ο άνδρας μου”.

“Ο τύπος δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα και όλοι, όσοι ήταν παρόντες, γελούσαν και ζητωκραύγαζαν. Σκέφτηκα, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν είδα ότι τα δόντια του ήταν κίτρινα από το τσιγάρο”, είπε η Mone, περιγράφοντας το περιστατικό.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από διαφημιστικό κόλπο, για την προώθηση της νέας της σειράς εσωρούχων, κάτι που διέψευσε ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεών της.

Πηγή: koutsompolio.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta