Ένας αστυνομικός πάει και κάθετε δίπλα από έναν άστεγο για τον πιο όμορφο λόγο…

Αυτή η πράξη αγάπης και καλοσύνης αυτού του αστυνομικού, γι’αυτόν τον άνδρα με ειδικές ανάγκες είναι κάτι το μοναδικό!

O αστυνομικός Nathan Sims δεν είχε ιδέα ότι οι κάμερες τον κατέγραφαν, όταν εκείνος κάθισε σε μια στάση λεωφορείου στο Victorville CA, δίπλα σε έναν ταλαιπωρημένο, αναμαλλιασμένο με γκρίζα μαλλιά άνθρωπο.

Ο άνθρωπος εκείνος περίμενε το λεωφορείο πάνω σε μια αναπηρική καρέκλα κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου. Ο Sims κάθισε δίπλα του και άρχισε να συνομιλεί μαζί του, για να περάσουν τα επόμενα 40 λεπτά πριν φτάσει το λεωφορείο του. Δεν έκανε μόνο παρέα στον άνθρωπο, αλλά βοήθησε επίσης να τον συνοδεύσει με ασφάλεια πάνω στο λεωφορείο, που μόλις έφτασε.

Έτσι, συγκινημένος από τη σκηνή που εκτυλίσσεται, ένας μάρτυρας που ονομάζεται John έγραψε μια επιστολή επαίνου στον επόπτη του San Bernardino County Sheriff’s Department, Sgt. Jerry Shelton.  

 
Ο περαστικός σταμάτησε, τους τράβηξε φωτογραφία και πρόσφερε νερό στον Sims και τον ηλικιωμένο άνδρα εκείνη την καυτή μέρα στην Καλιφόρνια.
 

 
Ο αστυνομικός μόλις έφτασε το λεωφορείο, συνόδευσε τον ηλικιωμένο άνδρα με το αναπηρικό καροτσάκι να ανέβει, γιατί όπως είναι γνωστό πρώτα ανεβαίνουν οι ηλικιωμένοι, οι γυναικες και μετά οι αξιωματικοί.
 

Μετά ο John έστειλε τις φωτογραφίες στο τμήμα του San Bernardino, οι οποίοι μοιράστηκαν τις φωτογραφίες στην Facebook σελίδα τους.
 

 
Άνθρωποι από όλη τη χώρα στέλνουν επαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια γι΄αυτήν την πολύ καλή πράξη αγάπης. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Sims δεν ήξερε ότι υπήρχαν κάμερες και εύχεται σε όλους τους συνανθρώπους του να κάνουν το ίδιο.
 

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta