Έκπληξη!! Γυναίκα που δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος γέννησε ένα μωρό μέσα στο αεροπλάνο!

Η Ada Guan επιβιβάστηκε στην πτήση της από το Κάλγκαρι του Καναδά στο Τόκιο, χωρίς φροντίδα και δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι θα έβγαινε από το αεροπλάνο ως μητέρα.

Η γυναίκα από τον Καναδά φέρεται να μην γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Η Air Canada ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η 23χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοpιτσάκι την Χλόη, μέσα από την πτήση.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις του CBC, η Guan δεν συνειδητοποίησε τους πόνους στο στομάχι που ένιωθε και το βάρος που απέκτησε που ήταν το αποτελέσματα της 37 εβδομάδας που ήταν έγκυος. Πριν από την πτήση η Guan αναφέρθηκε ότι έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης και το αποτέλεσμα που πήρε ήταν αρνητικό. Πήγε ακόμα και σε έναν γιατρό ο οποίος προφανώς δεν πρόσεξε την εγκυμοσύνη. Η Γκουάν είπε στον φίλο της ότι δεν ένιωθε καλά πριν την στιγμή που βρισκόντουσαν ήδη στο αεροπλάνο.

Το πλήρωμα της πτήσης της ανέβηκε στο business class και μερικοί γιατροί της χορήγησαν ένα IV και της έδωσαν ένα Tyleno, σύμφωνα με την Global News. Όλα άλλαξαν όμως, όταν η Guan αισθάνθηκε κάτι να πέφτει από μέσα της. Είπε ότι ένιωσε σαν να πέφτει κάτι από μέσα της και ξαφνικά υπήρχε ένα μωρό… Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα όμορφο κοριτσάκι.

Η κόρη της Guan φέρεται να είναι ένας Καναδός πολίτης, αλλά μπορεί να επιλέξει για τη διπλή αμερικανική υπηκοότητα, αν και γεννήθηκε πάνω από τη Χαβάη.

Πρέπει να περιμένουν μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πάρουν το μωράκι στο σπίτι τους.

[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta