Έδωσαν άδεια σε 24χρονη υγιέστατη κοπέλα να πεθάνει με ευθανασία!

Η εν λόγω νεαρή γυναίκα δεν πάσχει από καμία θανατηφόρα ασθένεια, οι γιατροί όμως της έδωσαν το ΟΚ για ευθανασία όταν τους είπε ότι “η ζωή δεν είναι για μένα!

Η ευθανασία σε ανθρώπους είναι νόμιμη στο Βέλγιο από το 2003 και από το 2014 μπορεί να εφαρμοστεί και σε παιδιά: κάθε μέρα 5 άνθρωποι πεθαίνουν οικειοθελώς με τη βοήθεια των γιατρών.

Η κοπέλα με το ψευδώνυμο “Laura”, είπε στην εφημερίδα De Morgen ότι ήθελε να πεθάνει από τότε που ήταν μικρό παιδί: η οικογένειά της της είχε πει πως ήταν το αποτέλεσμα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και λόγω των άσχημων παιδικών της χρόνων, είχε μετακομίσει από νεαρή ηλικία με τους παππούδες της. Βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική από τα 21 της…

Η παιδική μου ηλικία σίγουρα συνέβαλε στο μαρτύριό μου, θα είχα όμως την ίδια επιθυμία ακόμη και αν μεγάλωνα σε μια φυσιολογική οικογένεια.

Υποστηρίζει μάλιστα πως της άρεσε πολύ η διαδικασία του να διοργανώσει την ίδια της την κηδεία, αλλά λυπάται που θα στεναχωρήσει τους παππούδες και τη μητέρα της.

Για μένα ο θάνατος δεν είναι επιλογή. Αν είχα τη δυνατότητα θα επέλεγα μια ανεκτή ζωή, έχω δοκιμάσει όμως τα πάντα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, το 2013 υπήρξαν 1.816 περιστατικά ευθανασίας σε σχέση με τα 1.432 το 2012, ενώ το 53.5% είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι από 70 έως 90 ετών.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta