Έγχρωμο Μοντέλο αναδημιουργεί Φωτογραφίες διάσημων Οίκων Μόδας. Ο Λόγος; Θα σας Συγκλονίσει!

Η Deddeh Howard είναι ένα 27χρονο μοντέλο, φοιτήτρια ιατρικής και fashion blogger που μεγάλωσε στην Λιβερία αλλά ζει στο Λος Άντζελες.  

Συνεργάστηκε με τον φωτογράφο και φίλο της, Raffael Dickreuter, για να αναδημιουργήσει κάποιες από τις πιο μεγάλες καμπάνιες – συμπεριλαμβανομένου και της Dolce & Gabbana και της Victoria’s Secret – σε μία προσπάθεια να δώσε μεγαλύτερη ποικιλία στον χώρο και δημιούργησαν τη σειρά Black Mirror.

Είπε: ‘Θεώρησα ότι ήταν μία πολύ καλή ιδέα γιατί στην ουσία αντιγράφουμε μία εικόνα με την οποία πολλές μαύρες γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν. ‘

Η Howard λέει πως η σειρά τους πήρε 3 μήνες να την ολοκληρώσουν και πως της έδωσε κίνητρο η διάκριση που έχει βιώσει ως μοντέλο: ‘Τα πρακτορεία μου έλεγαν: ‘Μας αρέσεις αλλά έχουμε ήδη μία μαύρη κοπέλα.’ Εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει γιατί να υπάρχει μόνο μία μαύρη κοπέλα.

Πρόσθεσε: ‘Είναι λες και τα πρακτορεία ντρέπονται να έχουν ποικιλία. Είναι κάτι που με πονάει πολύ και με κάνει να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου.’

Με την σειρά Black Mirror, ήθελε να στείλει το μήνυμα πως τα έγχρωμα μοντέλα, και ειδικά τα μαύρα μοντέλα, είναι όσο όμορφα είναι και όλα τα άλλα και θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των διαφημιστικών καμπανιών.

Λέει πως το βρίσκει απίστευτο και παράξενο που δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου έγχρωμα μοντέλα στα περιοδικά μόδας. ‘Υπάρχουν πολλά όμορφα μαύρα μοντέλα και δεν εκπροσωπούνται όπως θα έπρεπε.’

Ο Dickreuter είπε πως δούλεψαν πολύ σκληρά για να μοιάζει το αποτέλεσμα τόσο πολύ με αυτό από τις διαφημιστικές καμπάνιες.

Για παράδειγμα, τους πήρε δύο μήνες για να βρουν μία μηχανή που να μοιάζει με αυτήν που είχαν στην διαφήμιση της Guess στην οποία φωτογραφήθηκε η Gigi Hadid. Λέει πως είναι πολύ περήφανος που εκείνος και η Howard κατάφεραν να ολοκληρώσουν αυτό το πρότζεκτ.

Η Howard είπε πως το να βρουν τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ ήταν αρκετά δύσκολο αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Παρόλο που η σειρά τους, Black Mirror, βγήκε πρόσφατα, λένε πως έχουν ενθουσιαστεί πολύ από τις αντιδράσεις του κόσμου. ‘Νιώθω ευγνωμοσύνη που πολλοί άνθρωποι νιώθουν όπως και εγώ και πολλοί μου λένε πως τους εμπνέω. Θα πρέπει να πολεμάμε για τα πιστεύω μας.’

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta