Έβγαλαν μια Selfie με το νεογέννητο μωρό τους και αμέσως έγινε Viral. Ο Λόγος; Προσέξτε την Μαμά!

Η 28χρονη Amanda Bacon από τη Βόρεια Καρολίνα και ο σύντροφός της, Ken, είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Είναι σίγουροι πως ο μικρός Pierson θα γίνει ένας πολύ καλός αδερφός για την κόρη τους, Kaelyn.

Ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, η οποία έχει πάρει περισσότερα από μισό εκατομμύριο “Likes”, κυριολεκτικά σε μία νύχτα. Αυτό έγινε λόγω της μικρής αλλά αρκετά σημαντικής λεπτομέρειας στο φόντο, που δύσκολα κάποιος θα δημοσιοποιούσε.

“Η μητρότητα απροκάλυπτα,

Ανέβασα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι πραγματική. Έτσι είναι η μητρότητα, ωμή. εκπληκτική, ακατάστατη και ξεκαρδιστική όλα σε ένα. Το να κάνεις ένα παιδί είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και σπάνια κάποιος μιλάει για το αληθινό πρόσωπο της μητρότητας, πόσο μάλλον να το αποτυπώσει με μία φωτογραφία. Κάποιοι το θεωρούν λάθος, αλλά γιατί;

Αλήθεια δεν μπορώ να τους καταλάβω. Θα έπρεπε να μορφωθούμε και να αποδεχτούμε κάθε πλευρά μίας εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένου και στιγμών όπως αυτή. Τίποτα δεν χαρακτηρίζει περισσότερο την μητρότητα από ένα μωρό που λερώνει τα πάντα και μία μητέρα που φοράει πάνα.”

Η Λοχία (βαριά αιμορραγία μετά τη γέννα) μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πάνες και όλες οι μητέρες το ξέρουν αυτό. Αλλά ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία, η Amanda Bacon δείχνει απλά την πραγματικότητα μετά από μία γέννα με ότι συνεπάγεται αυτή.

Credit: hefty.co

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta