Άφωνοι οι Επιστήμονες με ΑΥΤΟ το Τρομακτικό Πλάσμα που βρέθηκε στην Έρημο. Δείτε το Βίντεο που Σόκαρε τον Πλανήτη!

Ο Bigfoot, το Yeti, το Chupacabra… Αυτά οι θρύλοι από μυστηριώδη πλάσματα – ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον άνθρωπο και τα ζώα σύμφωνα με πολλούς – υπάρχουν σε κάθε κουλτούρα. Κάποιες από αυτές τις ιστορίες έχουν σκοπό να τρομάξουν ενώ άλλες είναι απλά περίεργες. 

Όσο και αν θέλουν μερικοί να πνίξουν αυτούς τους μύθους και να πουν πως είναι φανταστικοί, υπάρχουν πολλές αναφορές από ανθρώπους που λένε πως συνάντησαν αυτά τα πλάσματα και είναι αδύνατο να τς αγνοήσουμε, παρόλο που η ύπαρξή τους δεν έχει αποδειχθεί ακόμα. Τώρα όμως υπάρχει άλλο ένα αποδεικτικό στοιχείο που προστέθηκε στον σωρό.

Το βίντεο αυτό που τραβήχτηκε στην Πορτογαλία καταγράφει κάτι που δεν μοιάζει με άνθρωπο να περπατάει στην έρημο…

Ιστορίες από τέτοια πλάσματα υπάρχουν σε κάθε κουλτούρα. Είτε πρόκειται για τον Bigfoot, το Yeti ή το Chupacabra, φαίνεται να υπάρχει κάποια παράξενη οντότητα της οποίας ο μύθος περνάει από γενιά σε γενιά. Και ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα είναι η επόμενη παράξενη συνάντηση.

Κάποιος στην Πορτογαλία έβγαλε ένα βίντεο στην εξοχή και αρχικά όλα φαίνονται εντελώς φυσιολογικά. Ο ήλιος ήταν ψηλά και ο καιρός καλός – δεν φαινόταν πως θα γινόταν κάτι τόσο παράξενο.

Όταν όμως ζουμάρει περισσότερο, παρατηρεί παράξενη δραστηριότητα πίσω από ένα μεγάλο δέντρο. Δεν ήταν σίγουρος τι μπορεί να είναι στην αρχή. Έτσι, θεώρησε πως είναι κάποιο ζώο. Όταν όμως το κοίταξε λίγο καλύτερα…

Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας τι μπορεί να ήταν αυτό το πλάσμα. Θα μπορούσε να είναι κάτι υπερφυσικό ή μία παρεξήγηση;

Το μόνο σίγουρο είναι πως συμβαίνει κάτι παράξενο…

Εσείς πιστεύετε στην ύπαρξη αυτών των πλασμάτων;

Credit: boredomtherapy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta