Άρχισε να ξενερώνει; Με αυτά τα κόλπα, θα κολλήσει πάλι πάνω σου!

Το πιο εύκολο πράγμα σε μία σχέση, σίγουρα, δεν είναι να τον κάνεις να κολλήσει πάνω σου. 
Δεν εννοούμε στην αρχή κοπελιά. Τότε, όλα, είναι μέλι γάλα. Μετά τον πρώτο χρόνο όμως, τι κάνεις; Καλά ευχαριστώ! Τότε είναι που θα αρχίσει να, μην το πω να μη θέλει να σε βλέπει, μην το πω να σε σιχαίνεται, μην το πω να πετάει σπυριά όταν σε βλέπει, να το πω κάπως πιο ανώδυνα… να ψιλοβαριέται ρε παιδί μου.
Μη φρικάρεις λογικό είναι. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Έλα, παραδέξου το και σε σένα συμβαίνει, ναι; Ναι. Απαντώ εγώ για σένα. Στο χρονικό διάστημα αυτό και εφόσον εσύ τον θες ακόμα στη ζωή σου, που αν δεν τον ήθελες, δε θα με διάβαζες τώρα, υπάρχουν κάποιες αρχέγονες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις. Και η γιαγιά σου τις έκανε, μη νομίζεις πως ανακάλυψα εγώ την Αμερική. Άκου προσεκτικά.
Μην του αγκιστρώνεσαι σαν τσιμπούρι. Θα τον κάνεις να ξενερώσει, άφησέ του, χώρο και χρόνο. Καλά όχι και ξέφραγο αμπέλι και σου τον φάει καμιά λυσσάρα φίλη σου. Από αυτές κινδυνεύεις περισσότερο.
Επίσης μην αφήσεις τον εαυτό σου ελέω συνήθειας να μπαταλιάσει και να σε βλέπει σαν τον Διονύση Παπαγιανόπουλο στη σκηνή με τη νυχτικιά που πάει για ύπνο. Θυμήσου ποια και κυρίως πως ήσουν όταν τον καψούρεψες. Όχι άλλο σας δείξαμε και άλλο σας μπήξαμε.
Στην περίπτωση που είσαι όπως την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε, δηλαδή δεν έχεις πάρει κιλά δεν έχεις αφεθεί κτλ και πάλι λάθος είναι. Όχι δε θέλω να σε τρελάνω. Αλλά σκέψου κι αυτόν. Κάθε μέρα φακές; Και οσιομάρτυρας, θα βαρεθεί. Κάνε μία αλλαγή. Στα μαλλιά σου, στην εικόνα σου κάτι ρε παιδί μου.
Ανανέωσε τα εσώρουχά σου. Πάρε πιο kinky. Εκτός κι αν είναι καμιά συντηρούκλα. Μη σε πει και εύκολη, δεν το θέλω. Καλύτερα να φορέσεις σε αυτήν την περίπτωση τη σκελέα του παππού σου, παρά στριγκάκι.
Τελευταίο μα πολύ σημαντικό. Ποια είναι βρε κουτό, η καλύτερη γυναίκα του κόσμου; Ε; Ποια;  Η μαμά του φυσικά. Ακόμα και αν όταν τη βλέπεις φαντασιώνεσαι να την πετάς στα αβαθή με πέτρα στο λαιμό, όσο εσύ χορεύεις την ώρα που βγάζει μπουρμπουλήθρες, δε θα το δείξεις. Θα του λες πόσο υπέροχη γυναίκα είναι η μάνα του, πόσο τη θαυμάζεις και άλλα τέτοια ξεράσογλου.
Κάνε αυτά και αν δεν πιάσουν, τότε κοπελιά στείλε τον, αφού πρώτα του πεις την αλήθεια για τη μάνα του!

Πηγή: mediafree.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta