Ξεκίνησε σχεδιάζοντας ένα μάτι στο μέτωπό της.. Όταν όμως δεις το τελικό αποτέλεσμα, θα σου πέσει το σαγόνι!

Θα σας τρελάνει αυτή η μεταμόρφωση σε τέρας!

Με το Halloween μόλις μερικές βδομάδες μακριά, όλοι προσπαθούν να φτιάξουν την τέλεια στολή. Στην Αμερική μόνο, ο μέσος πελάτης ξοδεύει $74,34, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Prosper Insights & Analytics and National Retail Federation. Αυτό σημαίνει συνολικά $7 εκατομμύρια και τα περισσότερα ξοδεύονται σε στολές. Όταν πρόκειται για εντυπωσιακές στολές και διαγωνισμό μεταξύ φίλων για την καλύτερη, δεν χωράνε τσιγκουνιές.

Ωστόσο, η τρομακτική αυτή γιορτή δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβή. Υπάρχουν τόσοι διασκεδαστικοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να γίνεις δημιουργικός και να κάνεις την τέλεια εμφάνιση χωρίς να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ένα τέτοιος τρόπος είναι να επικεντρωθείς στο εντυπωσιακό βάψιμο προσώπου και σώματος. Μόλις καταφέρεις να δημιουργήσεις μια τέτοια τρελή εμφάνιση, ξεχωρίζεις από το πλήθος και ξεπερνάς κάθε αγοραστή στολή. Συν ότι το να επικεντρωθείς στο πρόσωπο, σημαίνει ότι δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη στολή, και έτσι γλυτώνεις χρήματα.

Κάνεις δεν είναι καλύτερος στο να δείχνει πώς να πετύχεις το σωστό Halloween λουκ από την Promise Phan. Έχει διάφορα κανάλια στο YouTube αφιερωμένα στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ και κάποια από τα κόλπα της θα σε τρελάνουν.

Στο παρακάτω βίντεο μας δείχνει πώς να πετύχουμε ένα βάψιμο εμπνευσμένο από τον «Μπαμπούλα ΑΕ». Η έμπνευσή της ήταν η Britney Davis, το κορίτσι-τέρας με το τυρκουάζ δέρμα, τα ροζ μαλλιά και κυρίως τα 3 μάτια.

Η Promise άλλαξε το λουκ και πρόσθεσε άλλα 2 μάτια. Είναι απίθανο να βλέπεις τη μεταμόρφωση στο βίντεο και να σου εξηγεί παράλληλα πώς να το πετύχεις. Πάντα συμπεριλαμβάνει μια λίστα με το τι χρησιμοποιεί και δίνει εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να εφαρμόσεις τη βαφή στο πρόσωπο και το σώμα.

Προλαβαίνεις να αγοράσεις οικονομικές βαφές και να το δοκιμάσεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις ταλέντο σ’ αυτό, μπορείς να προσπαθήσεις. Ή καλύτερα να ζητήσεις από κάποιο φίλο σου να το κάνει για σένα. Ακόμα κι αν αυτό το λουκ δεν είναι ό, τι ακριβώς ψάχνεις, δες το γιατί μπορεί τουλάχιστον να σου προσφέρει έμπνευση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ το στην οικογένεια και τους φίλους σου!

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες