Ξεχάστε τα συνηθισμένα τροχόσπιτα, γνωρίστε το 18 τόνων και 585.000 £ ”τέρας”

Βαμμένο σε στρατιωτικό πράσινο, ζυγίζει 18 τόνους και είναι εξοπλισμένο με γιγάντιους τροχούς.

Το όχημα αυτό που παράγεται από την Saalfelden am Steinernen Meer, στην Αυστρία, έχει μια μηχανή 720 ίππων και έρχεται με μία τιμή της τάξεως των £ 585.000.

Το Global XRS 7200 – περιγράφεται ως η κινητήρια δύναμη για ένα παγκόσμια τεράστιο σπίτι – που δημιουργήθηκε για την άνεση αλλά και για την διαβίωση.

Ισχύς: Το τροχόσπιτο φαίνεται περισσότερο σαν ένα στρατιωτικό όχημα και είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να μεταφέρει εύκολα μια μοτοσικλέτα στο πίσω μέρος σε μία ειδική πλατφόρμα.

Οι ανέσεις του περιλαμβάνουν ένα πλυντήριο, στεγνωτήριο και δορυφορική τηλεόραση

Η αυστριακή εταιρεία γράφει στην ιστοσελίδα της: ”Αυτό το πολυτελές all-wheel αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σαγηνεύει με το διαφορετικό στυλ του, την βέλτιστη λειτουργικότητα του για μακρά παραμονή στο έδαφος εκτός δρόμου, και την αποκλειστική σπιτική ατμόσφαιρα που προσφέρει.”

Πολυτέλεια: Το όχημα εξοπλισμένο με κουζίνα, πλυντήριο και στεγνωτήριο, φούρνο και νεροχύτη. Η αυστριακή εταιρεία παρέχει όλες τις ανέσεις σε τέτοιου είδους οχήματα.

Το τροχόσπιτο έρχεται με μία τιμή 3 φορές πάνω από την τιμή που θα αγόραζε ένας μέσος Βρετανός ένα σπίτι. Κοστίζουν μεταξύ £ 365.000 και £ 585.000..

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες