Βρέθηκε το Μεγαλύτερο Φίδι του Κόσμου στη Ζούγκλα του Αμαζονίου!

Programme Name: Tribes, Predators and Me - TX: 20/03/2016 - Episode: Tribes, Predators and Me - Anaconda People of the Amazon ep1 (No. 1) - Picture Shows: Gordon with (top to bottom) Penti, Bai and Tepe¿±a ritually catch and the release a green anaconda (Eunectes murinus). This anaconda was longer than any live anaconda in published in scientific records (over 17 feet or 5.3m long) Gordon Buchanan - (C) Toby Strong - Photographer: Toby Strong

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC ανακάλυψε το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου που είναι περισσότερο από 5.2 μέτρα μακρύ και ζει στη ζούγκλα του Αμαζονίου.

Αρχικά ξεκίνησαν για να βρουν και να πιάσουν ένα τεράστιο ανακόντα, μιας και θεωρείται το πιο επικίνδυνο ζώο, αν και πιστεύεται από την τοπική φυλή πως έχουν μεγάλες πνευματικές δυνάμεις.

Το να πιάσουν και να ελευθερώσουν ένα τεράστιο ανακόντα είναι ένδειξη ανδρείας και δύναμης για τους άνδρες της φυλής, όπως και ένας τρόπος να πάρουν πνευματικές δυνάμεις από τα μεγαλύτερα φίδια του κόσμου.

Το ανακόντα που έπιασαν αυτή τη φορά, είναι το μεγαλύτερο φίδι που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της φυλής τους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι κύριοι του δάσους και έχουν μάθει να ζουν σε αρμονία με ζώα που φοβόμαστε, όπως jaguars και ανακόντα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρομακτικό φίδι:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες