Βιβλιοπωλείο παρακαλάει τον Κόσμο να Μην Δωρίζει τα αντίτυπα του από τις ’50 Αποχρώσεις του Γκρι’

Φαίνεται ότι δεν έχει τέλος ο ξεπεσμός του ‘Oi 50 Αποχρώσεις του Γκρι’. Πρώτα ήταν η μελαγχολική τριλογία, μετά ήταν αυτό το έκτρωμα που ονόμασαν ταινία. Και τώρα, οι χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα βιβλία που αγόρασαν, δωρίζοντας τα σε φιλανθρωπικό βιβλιοπωλείο. 

Πόσο πιο χαμηλά;

Το Goldstone Books, ένα φιλανθρωπικό βιβλιοπωλείο έχει σταματήσει να δέχεται δωρεές από το γνωστό βιβλίο δωρητές, γιατί λόγω των πολυάριθμων δωρεών δεν έχει πλέον χώρο να τα βολέψει.

‘Σας ευχαριστούμε όλους για τις δωρεές σας – αν μπορείτε όμως μην μας φέρνετε άλλο τις 50 αποχρώσεις. Μας φέρνουν συνέχεια αντίτυπα και δεν έχουμε πλέον χώρο να τα αποθηκεύσουμε.’

Το μαγαζί έχει γεμίσει κυριολεκτικά από αντίτυπα του βιβλίου. Πράγματι, είναι τόσο πολλά που οι υπάλληλοι έχουν δημιουργήσει με αυτά ένα πραγματικό κάστρο!

Πραγματικά έχουμε μείνει άφωνοι με την εφευρετικότητα τους.

Το πρόβλημα με αυτά τα βιβλία είναι ότι επειδή είναι δεμένα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, δεν γίνεται να ανακυκλωθούν. Οπότε όχι μόνο τα μαγαζιά θα ξεμείνουν με βιβλία που δεν θα μπορούν να πουλήσουν, δεν υπάρχει και κανένας άλλο τρόπος να αξιοποιηθεί τόσο χαρτί που σπαταλήθηκε για να εκδοθεί.

Ίσως τώρα ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιηθεί η νουβέλα αυτή είναι σαν τούβλο, κάπως όπως έκαναν και οι υπάλληλοι του βιβλιοπωλείου στο κάστρο τους! 

Credit: distractify.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες